« Blog “Everybody Knows This Is Nowhere.”

Sinds een paar dagen heb ik weer een eigen dak boven mijn hoofd. Ik woon, achter een groot ijzeren hek, in een deels omgebouwde loods. Dat klinkt tochtiger en ongezelliger dan het in werkelijkheid is. Als de wind goed staat, daalt er elke drie minuten een 747 met brullende straalmotoren en uitgestrekt landingsgestel in een diagonaal over onze hoofden richting De Polderbaan. Het is nu bijna half elf, dinsdagavond. Ik heb “Chicken Head Man” van T-Model Ford opstaan, en ik ga zo nog wat drinken en wat roken en dan loop ik, licht zoemend, het laatste pisrondje met de hond.

 

Aanstaande vrijdag en zaterdag heb ik weer Popronde optredens, in Arnhem en Haarlem respectievelijk. Vrijdag komt mijn maat vanuit Rotterdam mij ophalen met zijn Audi, en dan zal hij mij met ongepaste snelheid naar Cafe Kleyn te Arnhem rijden. Daar zal ik mijn gitaar bespelen, op de vloer stampen en in de microfoon zingen met alles wat ik heb. Daarna terug naar het fort om de volgende avond de zetten te herhalen in het Haarlemse cafe Briljant. Verder heb ik niet veel te melden. Behalve dat ik er klaar voor ben. Jullie ook?


En dan nog een lijstje met plaatsen waar ik nog te zien zal zijn:  
Arnhem: 12 okt - Kleyn  

Haarlem: 13 okt - Briljant  

Utrecht: 18 okt - Ekko  (In deze stad zal ik ook nog een sessie voor Cortonville opnemen)

Tilburg: 19 okt - Weemoed  

Enschede: 25 okt - Het Bolwerk  

Venlo: 26 okt - Take Five  

Amersfoort: 27 okt - Kinki Kappers

Leeuwarden: 02 nov - Asteriks  

Oss: 03 nov - Toffee  

Leiden: 08 nov - De WW
Meer dan genoeg gelegenheden om het circus van dichtbij te aanschouwen, lijkt mij zo. Er staat iets te gebeuren, ik voel het in mijn botten. Mis het niet.


Vanuit de drassige Laaglanden,
Hoogachtend,
Willard Cody.    


Willard Cody

Geschreven door: Willard Cody

Geboren uit het hoofd van Hiw-Ho-Kepala, Polynesische God van Ontbijt en Jungle-Cocaine. Op het moment General-manager bij Music For The Unemployed... » lees verder