« Blog Het najaar krijgt vorm!

Lieve dierenvrienden!

Ons najaar krijgt inmiddels mooi vorm. We mogen al 9 Poprondes op ons lijstje zetten en daar zijn we super blij mee. Hopelijk komen er nog héél veel meer bij, zodat we in alle hoeken van ons land mogen spelen. Buiten de Popronde om gaan de boekingen ook lekker. Zo staan we o.a. op 6 oktober in de Mezz in Breda samen met de *kuch* A... *kuch* ...msterdammers van Nachtschade. Alle gekheid op een stokkie, want daar zijn ze niet minder vet om natuurlijk, en we hebben er onwijs veel zin in :)!

Op 7 september aanstaande release we ons 7" vinyl in de V11 in Rotterdam, precies een week voor de start van de Popronde. Mogen we het eindelijk gaan verkopen, daar hebben we lang op gewacht! Momenteel zijn Thijs en Niels-Jan terug van hun vakantie in Griekenland en is Kees met zijn vriendin op tienertour door Nederland. Maar tegen 't eind van de week duiken we weer de studio in, voor onze gloedjenieuwe EP die eind november (ook op 12" vinyl) uit moet komen!

Tot zover een update van jullie harige vrienden uit Blijdorp!

Gegroet en tot op de Popronde!

Certain Animals :)


Certain Animals

Geschreven door: Certain Animals

Certain Animals, hét Rotterdams trio dat vuige rock met een vleugje psychedelica serveert, bestaat uit (ex-)leden van PAUW en The Fabulous WannaBea... » lees verder