« Blog Inhaalblog (Delft, Heerlen, Eindhoven, Dordrecht) en een nieuwe plaat!

Lieve dierenvrienden!

 

De afgelopen weken zijn we maar druk met spelen, spelen en nog eens spelen. En nieuwe liedjes schrijven. En opnemen. En werk. En school. Vandaar dat we nu onze meest recente avonturen vluchtig samenvatten in 1 blog!

Delft, Heerlen, Eindhoven en Dordrecht zitten er weer op en waren stuk voor stuk een genot om te mogen spelen. Overal ramvolle zalen. Al mag ook gezegd worden dat het Kees de afgelopen weken bepaald niet meezat op hardware-technisch vlak. Tot twee keer toe lazerde zijn drumstel tijdens de show in elkaar, wat natuurlijk voor de nodige frustatie zorgt. Gelukkig hebben we ons door de technische mankementjes heen geslagen en toch lekker gespeeld. 

Onze nieuwe bandbus heeft tot dusver de Popronde-test glansrijk doorstaan en al vele mooie kilometers mogen maken. Van Delft naar Heerlen en van Eindhoven naar Dordrecht. 

Nog een mooi nieuwtje: we zitten momenteel in de studio te werken aan onze nieuwe EP, die we tijdens Popronde Amsterdam willen gaan releasen. Tijdens de komende Popronde weken timmeren we hard door aan deze plaat, zodat we hem op tijd aan jullie kunnen presenteren!

Tot snel!

Jullie Everzwijntjes

Certain Animals

Geschreven door: Certain Animals

Certain Animals, hét Rotterdams trio dat vuige rock met een vleugje psychedelica serveert, bestaat uit (ex-)leden van PAUW en The Fabulous WannaBea... » lees verder