« Blog OOR krijgt eigen podium op Popronde

OOR en festival de Popronde slaan dit jaar wederom de handen ineen. Na het succes van vorig jaar, toen het blad vier acts selecteerde als zogenaamde ‘OOR Talents’, is gekozen voor uitbreiding van de samenwerking.

Het aantal OOR Talents wordt uitgebreid van vier naar tien; tien bands en artiesten van wie de redactie denkt dat ze hoge ogen gaan gooien deze editie van de Popronde. Nieuw dit jaar is het OORpodium: in elke deelnemende stad wordt een locatie gebombardeerd tot OORpodium, en op die locatie mogen enkel acts met het predicaat OOR Talent spelen.

De tien OOR Talents van 2014 zijn:

Rondé
CUT_
The Silverfaces
Pauw
Project Bongo
April
David Douglas
Mongoose
Eveline Vroonland
The Black Marble Selection .

Zij worden uitgebreid voorgesteld in OOR 8 en 9, de edities van augustus en september.

Tijdens de Popronde geven 120 talentvolle Nederlandse bands en artiesten samen meer dan 1.000 gratis toegankelijke optredens op bijna 600 podia in 31 steden voor meer dan 100.000 mensen. Gedurende 31 avonden in september, oktober en november worden cafés, theaters, galeries, platenzaken, clubs en podia in de Nederlandse steden omgetoverd tot een festivalterrein waar het talent zijn kunsten mag vertonen. Op 18 september barst het feest los in Nijmegen, thuisbasis van de Popronde.

Ga naar popronde.nl voor meer informatie.