« Blog Onze nieuwe clip!

Onze nieuwe videoclip van de single 'Image' is nu officieel uit! Met dit project wilden we Rotterdam muzikaal sterker op de kaart komen. Naar onze mening komen er onwijs veel toffe bands uit Rotterdam, die niet altijd de aandacht krijgen die ze verdienen. Daarnaast mag Rotterdam zich de grootste multiculti stad van Nederland noemen, met bijna 170 verschillende nationaliteiten. Niet gek, dachten we. Daar moeten we wat mee!

We besloten de straat op te gaan, gewapend met iPod en koptelefoon en om willekeurige mensen aan te spreken en te vragen of we ze mochten filmen terwijl ze door de koptelefoon naar ons liedje luistereden. Dat was best spannend, want de eerste paar keer moesten we een paar behoorlijk botte "NEE"'s incasseren. Afijn, toen de eerste mensen interesse begonnen te tonen, ging het hard. Er kwam interesse vanuit diverse hoeken en BN'ers, waarvan (held) Martin van Waardenberg, Gerard Cox, Joke Bruijs, Fidan Ekiz, Joris Lutz, Ted Langenbach en Hugo Borst hun medewerking aan onze clip verleenden. Erg bijzonder en gaaf om mee te maken. 

De clip is nu te zien op ons YouTube-kanaal en naar aanleiding van de release heeft de AD krant twee artikelen aan ons gewijd!

Bijgevoegd de clip, kijk, luister en geniet en hopelijk zien we jullie bij onze optredens op de Popronde!

Gegroet,

Jullie Rotterdamse Dierenvrienden

Certain Animals


Certain Animals

Geschreven door: Certain Animals

Certain Animals, hét Rotterdams trio dat vuige rock met een vleugje psychedelica serveert, bestaat uit (ex-)leden van PAUW en The Fabulous WannaBea... » lees verder