« Blog Popronde Nijmegen was volle bak!

Nou, dat ding kregen we er dus met geen mogelijkheid uit. En andere muzikanten die ook kwamen spelen sloten zich achter ons busje aan, waardoor er een heuse file ontstond. We moesten allemaal noodgedwongen omkeren, maar je raadt het al. DAT KON NIET! AAAARRGHH! Maar wij laten ons niet door een paaltje uit het veld slaan, dus dapper zetten we onze wagen in de achteruit en reden we door het smalle straatje terug naar de begaanbare hoofdweg aan de Waal. 

Toen we uiteindelijk de juiste ingang van de binnenstad hadden gevonden, konden we precies voor de deur van Funkenstein uitladen. Godzijdank, we sjouwen nogal wat kilo's mee namelijk. We werden heel hartelijk ontvangen door het personeel en ze hielpen zelfs uitladen :). Erg gave tent ook, we konden gelijk opbouwen en kregen elk een lekker bord pasta om een goede bodem te leggen voor de show. 

We speelden van 21.45 uur tot 22.30 uur en man, wat ging het dak eraf! We hebben vaker in kroegen gespeeld, maar iets als dit hebben we nog nooit meegemaakt. Sowieso is het gaaf aan de Popronde dat er hoe dan ook publiek is, dat merkten we al toen we Nijmegen binnenreden. Er was veel volk op de been! 

De mensen vonden het cool en wij ook. Zelfs nog wat singeltjes kunnen verkopen, ha! Altijd fijn als je op de terugweg weer een zakcentje hebt om een klef tankstationbroodje te kunnen kopen. 

Nijmegen en Funkenstein bedankt! See you soon!

Certain Animals

Geschreven door: Certain Animals

Certain Animals, hét Rotterdams trio dat vuige rock met een vleugje psychedelica serveert, bestaat uit (ex-)leden van PAUW en The Fabulous WannaBea... » lees verder