« Blog Popronde Zwolle, dat was rollebolle!

Zo, net weer wakker na een wild avontuur in Zwolle. En wat een pleuriseind karren is dat, zeg. Niet te geloven. Maar: je mag een gegeven aardvarken niet in zijn kont kijken (of wat is de uitspraak eigenlijk?), dus toch gegaan. 

Alle gekheid op een stokje, we hadden er superveel zin in en ook in Zwolle, waar we gisteravond in Café de Singel speelden, werden we heel hartelijk door eigenaar Dirk ontvangen. De kop is er pas net af, en dit was onze tweede Popronde show, maar tot nu toe valt ons op hoe goed we verzorgd worden :). 

In Zwolle speelden we om 22.30 uur. Het was even passen en meten op het podium, want na ons speelde Papa Goni, tevens een Rotterdamse band. Wat dacht je daarvan? Hun backline stond achter die van ons opgesteld, maar uiteindelijk paste het allemaal mooi. 

PEC Zwolle had die avond een wedstrijd, waardoor er rond vijf minuten voor aanvang van onze show misschien drie mensen waren. Maar precies om die tijd was de wedstrijd afgelopen en stroomde de kroeg binnen no-time helemaal vol! Ook hier weer enthousiaste reacties mogen ontvangen en wat vinyl kunnen slijten.

De Singel en organisatie van Popronde Zwolle bedankt! Mooie stad ook, trouwens!

Groetjes,

Jullie Dierenvrienden

Certain Animals

Geschreven door: Certain Animals

Certain Animals, hét Rotterdams trio dat vuige rock met een vleugje psychedelica serveert, bestaat uit (ex-)leden van PAUW en The Fabulous WannaBea... » lees verder