« Blog The Dirty Denims: Popronde Zwolle @ In De Buurt

Popronde Zwolle, tegelijkertijd niet maar ook wel 'In De Buurt'. Het was super!

Gelukkig hadden we wat extra tijd ingeruimd voor de reistijd, want we reden bijna Eindhoven uit toen we werden gebeld dat er in een van onze 'andere auto's' was ingebroken. Even terug rijden om aangifte te doen dus. Vervolgens kwamen we ook nog in een flinke file terecht.

Om 21.40 uur waren we er. Gelukkig regende het niet, zodat we alvast alles buiten konden uitladen en opbouwen. Om 22.00 uur was de band voor ons klaar, en dan racen om alles op tijd klaar te hebben. Alles naar binnen, opzetten, mini-linecheck ennnn STOP DE TIJD! 22.30 uur precies begonnen we aan onze set. Bizar om meteen te moeten spelen, maar hoe fijn is dat eigenlijk wel niet!? Heerlijk! Geen urenlang gewacht, gewoon meteen, hup aan de gang. 

Het ideale van Popronde is dat de kroeg niet vol staat tijdens het opbouwen, maar zodra het tijd is wél de hele tent vol enthousiast en nieuwsgierig publiek staat. Wat een leukerts! Na afloop snel afbouwen, lekker alles buiten neerzetten, busje halen om alles in te laden... en wat is Zwolle ook een verademing met een ander optreden de dag ervoor in Amsterdam: we kunnen gewoon nog op ons gemak een biertje bij de voor het café geparkeerde busje drinken zonder gedoe.

Popronde in café In De Buurt was helemaal te gek. We love Zwolle, We love Popronde!

Foto's op: www.facebook.com/thedirtydenims

En bekijk hieronder ons roadreport van juli en augustus. Zo'n filmpje zullen we straks ook maken van de Popronde-maanden!

The Dirty Denims
www.thedirtydenims.nl
www.facebook.com/thedirtydenims
www.twitter.com/thedirtydenims 
https://instagram.com/thedirtydenims/ 

 


The Dirty Denims

Geschreven door: The Dirty Denims

Poepstrakke punk- en hardrock, met riffs uit het arsenaal van Ramones, AC/DC en Joan Jett met een stevig vrouwelijke component. Met hun catchy hand... » lees verder