« Blog Amarins le gatte negre - Einde Popronde Avontuur

Lieve mensen,
Na Nijmegen, Rotterdam, Maastricht, Deventer, Delft, Emmen, Wageningen, Bergen op Zoom, Haarlem, Enschede, Utrecht, Tilburg, Venlo, Den Haag, Leiden en Eindhoven zijn wij moe maar voldaan teruggekeerd naar huis om terug te blikken en verder te kijken naar ons volgende avontuur.

Wat was het te gek! De bus volgeladen met onze instrumenten en geluidsinstallatie naar - weet ik niet. Nog nooit zo vaak over de A2 gereden als deze periode. Iedere keer de verrassing waar we terecht zouden komen. We hebben in alle soorten en maten van podia gespeeld. Pizzaria- buurtkroeg- kerk- hostel- restaurant- cafe- theater- carnavalzaal- expositieruimte. Alles is voorbijgekomen. Soms hadden we heel veel ruimte. Een groot podium, veel te groot voor ons vijven. Maar we hebben ook op podia van een paar vierkante meter gestaan waar regelmatig spullen vanaf vielen en waar het publiek zo dichtbij stond dat microfoons omvielen, maar desalniettemin het geweldig spelen was. Soms waren we zo blij dat we het publiek mee naar huis wilden nemen.

Een bus verder (de oude is nu echt versleten) en met heel wat ervaring meer gaan wij een winterslaapje houden om in februari weer terug te keren met nieuw materiaal en frisse energie. Nog een laatste optreden in Delft en Amsterdam om het jaar af te sluiten. Bedankt iedereen  die is gekomen en iedereen van de Popronde voor de goede zorgen (als we weer eens wat vergeten waren of iets kapot bleek) en voor de geweldige tijd!


Amarins & le gatte negre

Geschreven door: Amarins & le gatte negre

- Gypsy Folk Pop met een Theatrale Twist - Amarins & le gatte negre tourde al door heel Europa met haar 40-jaar oude bus volgeladen met verschill... » lees verder