« Blog Bells Of Youth - Tamme afterparty’s en de Flugelkoning

Twee weken geleden stonden we met het olijke vijftal geboekt in Venlo. In Domani om precies te zijn. Nu hebben we niet alle locaties van Popronde Venlo gezien, maar durven er ons hand voor in het vuur te steken dat Domani de mooiste was. Een oude kerk omgetoverd tot chique evenementenplek met hoge plafonds en prachtige gewelven.  
Gelukkig waren we er op tijd zodat we het optreden van Emil Landman nog konden zien. Erg goed was dat! Ons eigen optreden liep een kleine vertraging op door wat technische mankementen, maar dat mocht te pret niet drukken.  
Na het optreden zijn Leonie en Lisa nog even bij Girl Beard gaan kijken die de afterparty deden. Dat optreden was echt goed en wat kan die Nienke drummen, love it! Helaas was de rest van de afterparty een beetje tam. Dus zijn we maar gegaan, omdat de twee dagen erna repetities gepland stonden.  
De week na Venlo stond er alleen een show in Leiden geboekt, maar tot onze verrassing werden we gevraagd om in Helmond John Henry & The Fellow Associates te vervangen. Ja natúúúrlijk!  
In Leiden deden we eerst een akoestische set voor Cortonville in LVC. Dat optreden is opgenomen en zal binnenkort online staan. Daarna haastten we ons naar café De Vergulde Kruik voor een versterkte set. Na afloop van ons optreden vond Estelle een leuke fiets en zijn we nog een moment bij de afterparty geweest. Ook deze was weer tam dus gingen we naar huis.  
De volgende dag waren Marcia en Lisa al ruim op tijd in Helmond. Dus tijd om bandjes te kijken! Orange Maplewood en Twin Shades, man wat GOED allebei! Total fangirls hier. We speelden om 23:15 uur in Helmond in De Bascule. Een soort feestcafé waar je vanaf 22:00 uur tot 03:00 uur voor €20 zoveel mocht drinken als je wilde.  
Wij hadden verwacht dat iedereen tegen de tijd van ons optreden wel in de kroonluchters zou hangen. Dat was niet het geval, maar het was een supertof optreden met een superfijn publiek! Onze nieuwe vrienden van Orange Maplewood en Girl Beard waren erbij en bleven samen met When We Are Wild nog voor een afterparty. Dit keer een hele leuke, waar Case Mayfield het goede idee kreeg om 50 Flugel te kopen en uit te delen. We kunnen niet anders concluderen dan dat wij het super naar onze zin hebben gehad en hopen dat er nog vele van deze feestjes volgen!  
Vanavond spelen we in Maastricht en morgen in Rotterdam. We kunnen het bijna niet geloven maar na dit weekend hebben we nog maar 3 Popronde shows te gaan. Time goes by fast when you’re having fun.

Bells of Youth

Geschreven door: Bells of Youth

Bells of Youth bestaat uit vijf langharige muzikale dames, die bloedmooie liedjes zingen. Met begeleiding van verschillende instrumenten en hun uni... » lees verder