« Blog De Popronde zit erop

 

De Popronde zit erop. Wat een avontuur was het. In twee en een halve maand heb ik 22 steden gezien en meer dan 4500 (!!) kilometer gereden (voor de Popronde dan want tussendoor deed ik ook nog andere shows...). Heel veel lieve nieuwe mensen ontmoet - veel van ons mooie landje gezien - veel geleerd - veel getokkeld :) - veel 's nachts op de snelweg naar sprookjes geluisterd.

Ik heb er een filmpje bij geknutseld (muziek; Sufjan Stevens - The Palm Sunday Tornado Hits). Nu peer ik 'm naar Frankrijk, ff uitrusten ;).
Daarna doe ik tot 15 dec 10 intieme "kaarslichtconcerten" verspreid over het hele land. Het is een klein zelf bedacht concept-toertje om met het intredende donker wat warmte naar de huiskamers van Nederland te brengen. De concerten waren binnen 1 week allemaal uitverkocht en volgeboekt. Ik heb er veel zin in om mijn muziek te gaan spelen in de intieme sfeer van de huiskamers. Hopelijk tot snel!
XXDaniel.

Daniel Versteegh

Geschreven door: Daniel Versteegh

Zoals 3voor12 over Versteegh schreef: "Daniel is een romantische singer-songwriter met een prachtige stem en een mooi gitaargeluid die er samen voo... » lees verder