« Blog Indie en mode?

Modeontwerpers en indiemuzikanten? Meestal een combinatie die mengt als water en olie, maar bij APRIL gaan we daar heel anders mee om! Wij hebben twee aanstormende en ontzettend getalenteerde ontwerpers aangetrokken (Menno Voortman & A. M. Westen) en gevraagd een look en merchandise te ontwerpen voor de band. Met deze opdracht zijn de twee hard van start gegaan en hebben uit niets twee geweldige ontwerpen gecreëerd voor bij de vernieuwde APRIL set, die tijdens de Popronde te zien zal zijn.

 

Woensdag 24 augustus hadden wij onze eerste doorpas, alles ging geweldig goed en de collectie begint al aardig vorm en kleur te krijgen! Dit betekent dat APRIL samen met deze ontwerpers de collectie voor het eerst zal vertonen tijdens onze Popronde Amsterdam-show, 13 september in de SPRMRKT aan de Rozengracht 191 om 21.00 uur. Wij nodigen iedereen dan ook om daar bij tijds te zijn en te komen kijken, dansen, drinken, en springen. Vind je de kleding cool? De ontwerpers lopen rond en exposeren de te kopen stukken een week lang in de SPRMRKT!!
We zien jullie daar!

Liefde, APRIL

APRIL

Geschreven door: APRIL

Cleane gitaarriffs wisselen zich af met donkere bastonen en opzwellende melodieën. Twee bijzondere stemmen worden samen één geheel, dat is April: e... » lees verder