« Blog Lowlands Titty Twister Host zorgt ervoor dat The Pignose Willy’s op tijd komen

Om op tijd bij optredens te komen maken wij, The Pignose Willy's, gebruik van een verschillende chauffeurs. Zeker niet de minsten, maar dit najaar hebben we de hand weten te leggen op wel een heel bijzondere chauffeur! Niemand minder dan Mr. Titty Twister himself aka The beat Rabbi! Mr. Titty Twister is veel meer dan alleen de host van Titty Twister bar op Lowlands. Naast de Titty Twister host deze illustere persoon ook Nederlands beste Burlesque show ‘Burlesque Circus’ in Utrecht en is hij eigenaar van een van Haarlems meest opzienbarende winkels: ‘The Irrational Library Store’, waar hij allerlei verschillende spullen verpatst, van 7 inch platen to retro kleding, van spelletjes uit de jaren 50 tot gehaakte popjes. We reageerden verraste en nogal geschrokken op het nieuws. 


Joost: “Now mooi is dat dan!” Pieter: “Het is echt geen feest om met deze slavendrijver in een auto te zitten. Laatst nog, toen zaten we lekker te chillen, pakt hij ons zo bij de lurven en gooit ie ons op het podium,.. SPELEN!!” Wij gaan er vanuit dat hij de aangewezen persoon is om er voor te zorgen dat de The Willy’s op tijd het podium halen!


The Pignose Willy's

Geschreven door: The Pignose Willy's

Garage-blues-trash en een fles met rum. Het is de blues rock 'n roll boogie! De foot stompin' hip shakin' electric snakin' go! go! go! van the Pign... » lees verder