« Blog Popronde & Producers

Producers op de Popronde? Misschien zullen sommigen met gefronste wenkbrauwen kennis hebben genomen van het feit dat de Popronde dit jaar ook meer is gaan doen met Producers en/of Beatbakkers en/of DJ's. Dit is ook niet heel gek als men met name bands verwacht op een landelijk reizend festival als deze, en toch boden ze artiesten zoals mij (een Producer/Beatbakker/DJ) de kans om mee te gaan op deze reis. Maar natuurlijk zal er ongetwijfeld discussie zijn geweest over het feit wat een artiest zoals ik op een podium ga doen: "Zal hij alleen een CD opzetten of een USB stick inpluggen?"Ik was er mij terdege van bewust dat vragen zoals deze op de achtergrond een rol zouden spelen, ik was mij er ook van bewust dat de Producers en/of Beatbakkers en/of DJ's dit jaar een beetje voor pionier mogen spelen. Maar misschien heb ik dat laatste ook wel fout?!? Anderzijds voelde ik wel de druk om er echt een mooie 'live set' van te maken, hierbij geholpen door, mijn 'partner-in-crime', Michiel als gitarist. Nu de kop eraf is, met shows in Nijmegen en Zwolle, durf ik wel mijn hand in eigen boezem te steken. Door te stellen dat Producers en/of Beatbakkers en/of DJ's wel degelijk een rol van betekenis kunnen spelen op de Popronde. Bij deze wil ik dan ook Nijmegen en Zwolle (nogmaals) bedanken voor het feit dat zij een plekje hebben gevonden in hun programmering, om dit experiment (laten we het zo maar even noemen) op te laten gaan als een volwaardige Popronde act.Thanks!- J'lectroniq

 

P.s.Mocht je nieuwsgierig zijn geworden en/of nog bezig zijn met de programmering rond krijgen voor jouw stad?!? Dan doe ik bij deze graag een promotionele duit in het zakje, ik zou zo zeggen check dit filmpje en enjoy.


J'lectroniq

Geschreven door: J'lectroniq

Jasper Merijn Bosgraaf (24-10-1988) beter bekend als J’lectroniq, is een Nederlandse beatmaker, producer en artiest. Tevens is hij de oprichter van... » lees verder