2013 - Mitch Wolters (Hömpfdingå in Amersfoort)

Popronde medewerkers

 

De Popronde is een initiatief van Stichting Popwaarts. Popwaarts werkt in iedere stad intensief samen met lokale coordinatoren en culturele organisaties. De lokale partners scouten opkomend talent, onderhouden de relaties met het lokale podianetwerk en zetten hun (media)netwerk in om elke Popronde tot een succes te maken. Zij worden ondersteund door het technisch team dat het hele land doorkruist om in iedere stad mogelijke problemen te voorkomen of op te lossen, en door promotiemedewerkers die de 'Biod' bemannen en het publiek op de avond zelf voorziet van tips en informatie over het programma. Popronde is zodoende meer dan enkel een festival dat jaarlijks voorbij raast, het is een landelijk platform voor de organiserende partijen, voor signalering van nieuwe bands en individuele artiesten; een platform dat alle deelnemende podia, bands, medewerkers, vrijwilligers en anders betrokkenen bindt. 

 
Popwaarts


Zakelijke leiding Popronde / bestuurder Stichting Popwaarts. Initiator en coordinatie van Festival de Oversteek en Co-Bomen. Geef zaken op t gebied van natuur & cultuur graag een podium.

Bas Broeder

Verantwoordelijk voor de Marketing, Communicatie en Promo bij de Popronde. Raakte ooit als coordinator van Popronde Emmen betrokken bij het festival en was daarna niet meer weg te slaan, hij speelde zelfs nog eens een aantal Poprondeshows met J'lectroniq. Naast Popronde is Chris verantwoordelijk voor de Marketing, Communicatie en PR van Welcome to The Village en voor het muziekprogramma van FestiValderAa. In z'n vrije tijd zie je hem bij concerten of op festivals, in het publiek of op het podium, met een mondharmonica aan zijn lippen.

Chris Moorman

Oprichter en artistiek leider van Popronde. Na vele andere culturele projecten (o.a. programmering Virus Festival, European Culture Unlimited '93, Studium Generale TUE, curator Playlab Eindhoven & Nijmegen Muzieklab Brabant) in '94 begonnen met Popronde. Daarnaast hou ik me graag bezig met schaken en reizen (liefst buiten Europa), tokkel wat op een piano en als ik gezond moet doen, dan maar fietsen.

Mischa van den Ouweland

Verantwoordelijk voor de (pre) productie van Popronde. Muzikant, host maar vooral Cordinator van Nijmegen & Arnhem 2015 tm 2019 en boeker geweest bij Atbookings en allround muziekliefhebber in general.

Rico Neeter

Popronde coördinatoren


Sinds 2017 trotse coordinator van Popronde Alkmaar. Ook te vinden als boekersassistent bij Radar Agency, programmeur van de Horizontoer, artisthandler bij Poppodium Victorie en tourmanager van Fata Boom. Liefde: bier; Haat: strijken.

Robin Aret

Alkmaar

Na 2 jaar zelf op de Popronde podia gestaan te hebben is Valerie nu samen met Sander cordinator van Popronde Alkmaar. Buiten haar drukke leven als zangeres/hoedjesdrager/Conservatoriumstudent/speciaalbierdrinkster heeft ze ook veel liefde voor de wereld achter het podium; de organisatie, stages managen, merch en tourmanaging waarin ze haar ervaring zeker gaat gebruiken als cordinator bij Popronde Alkmaar.

Valerie Lamers

Alkmaar

Nadat ik vorig jaar met drie acts tijdens de Popronde als tourmanager op pad was, heb ik dit jaar de eer om cordinator te zijn voor Popronde Alkmaar. Daarnaast ben ik als manager en gitarist actief bij mijn band PONCHO en doe ik het management van John-Lewis Cabot. Buiten al die dingen om ben ik, na wat tussenjaren, dit jaar begonnen met de studie Kunst en Economie aan de HKU. Ik heb er zin in, kan niet wachten tot de Popronde begint en je weet wat ze zeggen: "Stay Juicy"

Sander Zuurbier

Alkmaar

Films kijken, vertonen en maken is wat ik dagelijks doe. Als zelfstandig cameraman word ik gevraagd voor verschillende producties. In 2018 werd ik betrokken bij de eerste editie van de Popronde in Almelo. Het werd een unieke kans om de mensen in de stad kennis te laten maken met nieuwe, unieke, muziek. Voor mijzelf is de Popronde ook nieuw. Ik heb er dan ook zin in om samen met Almelo het evenement een begrip te maken.

Yvo van Ravenswaaij

Almelo

De afgelopen vijf jaar ben ik fanatiek bezoeker geweest van de popronde. Door mijn goede prestaties bij mijn stage bij KAF (Kunstlinie Almere Flevoland) heb ik de kans gekregen om dit jaar als cordinator aan de slag te gaan. Momenteel studeer ik aan de Herman Brood Academie en probeer ik in mijn vrije tijd naast het verzamelen van LPs ook veel te genieten van mijn collectie. Ik hoop samen met alle artiesten en mensen achter de schermen een toffe tiende editie neer te zetten!

Bryan van Veenschoten

Almere

Hoi! Ik ben Joris Postulart. In het dagelijks leven run ik Postulart Music, een management- en boekingskantoor. Vanuit daar werk ik vooral voor artiesten, maar ook voor diverse clubs en festivals als programmeur. Mijn doel is elk jaar om meer optredens de organiseren dan dat een jaar dagen heeft. Zo hou ik mezelf wel bezig. Als ik niet op m'n kantoortje zit om dat te realiseren, dan sta ik in de oefenruimte met m'n eigen garagepunk band Ego Dreams, of ben ik op tour. Of ik zit gewoon ergens (speciaal) bier te drinken, want daar hou ik ook van. Doei!

Joris Postulart

Amersfoort

Naast mijn werkzaamheden voor Popronde studeer ik drums aan het conservatorium, speel ik in meerdere bands, speel ik veel invalklussen en ben ik schrijver voor 3voor12 Utrecht. Ik heb een obsessieve voorliefde voor Amersfoort en Utrecht maar nog net iets meer voor muziek. Als mede-liefhebber voorspel ik dat dit Popronde-jaar weer een hele mooie gaat worden!

Wouter van Opbergen

Amersfoort

Na mijn studie aan de Rockacademie Tilburg ben ik naar Apeldoorn verhuisd. Hier werk ik momenteel als drumdocent en bandcoach bij Drumschool Apeldoorn. Daarnaast werk ik samen met Milan aan GRAS Apeldoorn, een talentontwikkelingsplatform gericht op de Apeldoornse muzikant. Ik vind het te gek om met mensen samen te werken om zo de muziekscene een boost te geven.

Bart den Ouden

Apeldoorn

Als Regisseur Vrije Tijd ben ik werkzaam bij Gigant. Mijn focus ligt vooral op het verbinden en begeleiden van jongeren, kunst en cultuur in het lokale netwerk. Ik vind het tof om door middel van talentontwikkeling jongvolwassenen met goede ideeën te ondersteunen naar mooie events/concepten. Popronde lijkt daar sterk op. Jonge ambitieuze muzikanten zoveel mogelijk laten spelen en keihard een rock ’n roll ervaring geven. In 2016 ben ik als vrijwillig stagemanager begonnen. In 2017 samen ben ik het deels zelf gaan organiseren. Vanaf 2018 organiseer ik het samen met Bart! Mooie (talent)ontwikkeling toch?

Milan Roerdink

Apeldoorn

Ik ben Wessel. Cordinator van de Popronde Apeldoorn, vanaf 2020. Ik doe mee aan de organisatie van de Popronde, omdat ik zelf ook muzikant ben, ik volg namelijk de Herman Brood Academie als drummer. Ik vind het leuk om veel mensen en bands te leren kennen uit de muziekwereld en d.m.v. de Popronde een steentje bij te dragen aan ons vak. Daarnaast vind ik het ontzettend leuk om dingen te organiseren en te zien hoe dat tot een resultaat komt.

Wessel van Maanen

Apeldoorn

Hoi, ik ben Edwin! Geboren in een klein dorpje naast Arnhem, de stad waar ik vanaf nu Popronde coördinator mag zijn. Na enkele jaren de Popronde intensief bezocht te hebben, ben ik blij dat ik hier nu zelf onderdeel van mag zijn. In het dagelijks leven ben ik CMV student aan de Han in Nijmegen. Deze studie en mijn passie voor livemuziek zorgen ervoor dat ik graag nieuwe muzikanten wil stimuleren om door te breken en daarnaast wil ik Arnhem als muziekstad op de kaart zetten.

Edwin Balduk

Arnhem

Yo, Sam hier! Ik heb enorm veel zin om dit jaar bij Popronde Arnhem aan de slag te gaan en muzikaal talent een podium te bieden. Actief (geweest) bij verschillende projecten zoals Sofa Sessies, Stukafest en Eurogig (een Europees uitwisselingstraject), met vaak een focus op programma/marketing. Al een tijdje bijna klaar met mn studie.

Sam Stobbelaar

Arnhem

In 2019 met groot enthousiasme gestart als coordinator Popronde Assen. Sinds 2014 doe ik de uitvoerende productie en marketing/communicatie van het TT Festival in Assen. Met mijn eigen bedrijf verzorg ik daarnaast de productie van meerdere evenementen, zowel zakelijke als publieksevenementen. Hard werken, hard genieten van het leven, bedenken en uitvoeren, alles of niets en vooral heeeeel erg veel lachen. Dat ben ik!

Tamara Boor

Assen

Projectcoördinator stichting Poporganisatie Breda (www.POBsite.nl) Om het lokale, muzikale klimaat naar een hoger niveau te tillen organiseer ik activiteiten in Breda. Dit kan 1 op treden op 1 podium zijn, maar ook meer dan 115 optredens in 2 dagen tijd bij meer dan 20 locaties in het centrum van de stad; onze jaarlijkse POBparade, een soort Popronde maar dan op lokaal niveau. Popronde is een mooie gelegenheid om de stad, horeca en publiek kennis te laten maken met wat er muzikaal in de rest van het land gebeurt én de talenten van morgen een podium te bieden, maar vooral ook de lokale muzikanten een spiegel voor houden zodat ze kunnen zien wat er op muzikaal gebied in het rest van het land gebeurt en wat ze zelf nog moeten doen om ook daar te komen!

Herman Sibon

Breda

Sinds 2018 ben ik betrokken bij Popronde Breda en verzorg ik samen met Herman het programma. Oorspronkelijk kom ik uit Haarlem, maar nadat ik stage ging lopen bij de programmeur van MEZZ, ben ik bij MEZZ blijven hangen. Hierdoor heb ik de mogelijkheid gekregen mee te helpen aan Popronde Breda en dat doe ik met veel plezier.

Madelon Bruinhof

Breda

Student Industrieel Ontwerpen TU Delft Ik programmeerde de bandavonden bij OJV de Koornbeurs, en toen Popronde ook naar Delft wilde uitbreiden leek me dat erg leuk om te doen: een mooie toevoeging voor de muziek in Delft. Ik ben sinds twee jaar ook actief bij het Jazzfestival Delft Eerst wil ik afstuderen daarna het aanbod van livemuziek in Delft blijven stimuleren en de Popronde Delft nog meer laten groeien.

Anna Bernard

Delft

Hallo daar! Mijn naam is Arlet Langewender, geboren en getogen in s-Hertogenbosch. Zo lang als ik me kan herinneren geniet ik van muziek. Je komt me veel tegen bij festivals, feestjes en concerten en meestal sta ik dan vooraan te dansen of mee te zingen. Ik heb altijd graag gezongen en op mijn 15e ben ik ook begonnen met gitaar spelen. Later was ik dus ook vaak te vinden bij jamsessies in Den Bosch en ik heb zelfs een paar jaar in een bandje gespeeld. Momenteel houdt ik me vooral bezig met het draaien van lekker indie/disco plaatjes tijdens dansavonden onder mijn noemer Arletti Confetti en organiseer ik graag evenementen. Met name bij Willem Twee Poppodium, waar ik sinds twee jaar werkend ben als pr-productent. Daarnaast werk ik ook als freelance producent. Mijn grootste en belangrijkste project van het moment is de productie van RAUWKOST festival in Den Bosch, een gloednieuw festival door en voor jongeren. Dit jaar mag ik voor het eerst mee doen als coordinator van de Popronde in Den Bosch en daar heb ik kei veel zin in!.

Arlet Langewender

Den Bosch

Sinds 2018 betrokken bij Popronde Den Bosch. Eigenlijk maar om n simpele reden: ik hou van muziek en dan zeker van livemuziek op (kleine) unieke, groezelige en ongedwongen podia. Met je neus tegen het podium, of liever nog: helemaal geen podium en met je neus tegen de drummer of gitarist. Mijn ervaring als programmeur van de On The House avonden in de Willem-Twee heeft mij bij de eerste deelname zeker geholpen om Den Bosch in oktober te laten genieten van een gevarieerde en spannende muziekavond. Bijzonder veel zin in de volgende editie!

Sammy Frankenhuis

Den Bosch

Hallo! Ik ben Sanne en ik ben altijd al een groot muziekliefhebber geweest. Van jongs af aan ging ik al vaak naar optredens en naar festivals. Dit ben ik nooit verleerd. Ook ben ik programmeur van een festival in Schijndel, Pleinpop genaamd. Veel bands die op Pleinpop komen spelen heb ik ontdekt tijdens de Popronde. Met een groep vrienden zijn we hiermee 10 jaar geleden begonnen. En nu mag ik dit jaar voor de eerste keer de Popronde in Den Bosch coördineren samen met Sammy en Stan. Het lijkt me een super toffe kans om in de muziek- en bandcultuur een bijdrage te leveren!

Sanne van den Broek

Den Bosch

Hoi! Ik ben Lisette, 22 jaar en student op de Herman Brood Academie waar ik de opleiding Music Industry Professional volg. Sinds 2016 ben ik betrokken bij de Popronde in Den Haag en nu ben ik mede-coördinator van Lucy! Ik kijk er naar uit om al die leuke bands een podium te geven in Den Haag!

Lisette Harens

Den Haag

Ik ben eigenaresse van Hummingbird Music, Bookings & Events. Met Hummingbird programmeren we op festivals, o.a. op Surfana Festival in Bloemendaal, en organiseren we evenementen en concerten op locatie. Mijn ambitie is om zoveel mogelijk mensen samen te brengen dmv muziek. Deze verbinding is vaak magisch! De Popronde is hier een mooi voorbeeld van, en ik kijk dan ook erg uit naar al het nieuwe talent dat zich zal aanmelden dit jaar.

Lucy Zuiderwijk

Den Haag

Na twee jaar vrijwilliger geweest te zijn bij de Popronde mag ik dan nu ook de coördinator uithangen in Dordrecht. Samen met Sander Brugman toveren wij de komende editie wederom om tot een mega feestje! Naast de Popronde ben ik werkzaam bij de Popcentrale als vrijwilligerscoördinator en avondcoördinator, organiseer ik (ook samen met Sander) Muziek bij de Buren in Dordrecht en test ik mijn kennis bij de VNPF in de vorm van een werkervaringsplek.

Eva de Hoog

Dordrecht

Sinds 2015 coördinator van de Popronde Dordrecht. Na drie jaar samen met Stephan Dordrecht te hebben omgetoverd tot ware poptempel neemt Eva dit jaar zijn honneurs waar om zondag 7 oktober dordt wederom kennis te laten maken met de het Nederlandse talent van morgen. Naast de Popronde coördineren Eva en ik in Dordrecht ook Muziek bij de Buren. Verder ben ik gast-programmeur bij poppodium Bibelot, programmeur bij cultureel podium DOOR en het Otto e Mezzo podium tijdens het Big Rivers festival en actief voor Graphic Matters en mede-initiatiefnemer van Iconoclash, Dordecht Street Art.

Sander Brugman

Dordrecht

Hoi, mijn naam is Ronald, cordinator van Popronde Eindhoven. Ik werk bij de programmering van Effenaar en Altstadt en ben onderdeel van talent agency Comfort In Sound. Inmiddels al enkele jaren betrokken bij Popronde Eindhoven. Kei vet, kei mooi!

Ronald Geldhof

Eindhoven

Voorzitter en programmeur Stichting The Bake Shop, programmeur/organisator festival The Spy And The Butcher en het Leef in de Straat festival, promotor festival Drentsch Peil, organisator Soundbomb, programmeur voor verschillende locaties in het Noorden, mede-oprichter 3voor12drenthe, ex horeca ondernemer en tegenwoordig golfer. De Popronde kwam op m'n weg omdat ik werd gevraagd om het stokje over te nemen van Chris Moorman. Mijn ambitie is om een levendige popcultuur terug te brengen in Drenthe, zoveel mogelijk plekken te realiseren waar bands en acts met eigen werk kunnen spelen. Mijn einddoel is een volwaardig cultureel broeinest te realiseren in Emmen, met daarin oefenruimte's, studio, theater, filmhuis, grafisch atelier, dansstudio, werkplekken, horeca etc.

Evert Hoven

Emmen

Hey! Ik ben Lisan en ik hou van muziek! Ik ben een paar jaar geleden afgestudeerd aan de Academie voor Popcultuur. Ik heb nu mijn eigen bedrijf, LeDy Productions waarmee ik in te zetten ben als geluidstechnicus, maar waar ik me ook veel bezig houd met organisatie van diverse evenementen. Ik werk veel samen met The Bake Shop in Emmen en vanuit hier organiseren we onder andere Popronde Emmen. Daarnaast werk ik bij poppodium de Meester in Almere en bij Amcpo-Flashlight in Utrecht

Lisan van der Deijl

Emmen

Coordinator van Popronde Enschede. Na te zijn opgegroeid tussen de boeren in Flevoland, is deze import Tukker bijna klaar met zijn studie aan de ArtEZ Popacademie Enschede. Naast Popronde ook werkzaam voor Booster Festival en achter de drums met verschillende bands. Voorliefde voor korte change-overs, bands die zweten en Formule 1.

Ruud Gielen

Enschede

Bestuurslid programma, marketing en productie bij So What! Gouda. Daarnaast ben ik betrokken bij veel initiatieven in en rond Gouda, programmeur bij StukaFest landelijk, student Music Management aan de HKU, Coördinator van Popronde Gouda en fanatiek moestuinierder.

Gerben Roskam

Gouda

Hallo! Ik ben Iris Lenderink. Tijdens mijn opleiding Media & Entertainment Management ben ik sinds 2015 vrijwilliger geweest bij Popronde Deventer wat altijd n groot feest was. Dit jaar mag ik de touwtjes in eigen handen nemen in mijn eigen stad Groningen! Als zelfstandige heb ik al diverse culturele (evenementen) producties mogen organiseren zoals de tour van Kraantje Pappie, Logistiek manager Eurosonic Noorderslag en dit jaar dus ook Popronde Groningen. Ik heb super veel zin en energie om er een top editie van te maken!

Iris Lenderink

Groningen

Onlangs de Master Communicatiewetenschap behaald met een focus op muziekpsychologie en marketingcommunicatie. Verder werkzaam als floormanager bij Openluchttheater Caprera en breed inzetbaar in de evenementenbranche. Muziek verbindt en daarom kijk ik er enorm naar uit om vanaf 2019 met de cordinatie van Popronde Haarlem hier mijn steentje aan bij te dragen.

Jesper van Rooijen

Haarlem

Wonende in Amsterdam. Oprichter en creatief producent bij (film-)productiehuis Vector Amsterdam. Daarnaast veel bezig met eigen muziek en eventproductie.

Sjors Mans

Haarlem

Koffie en muziek, dat zijn mijn twee grote liefdes. In de koffie doe ik niets, lekker zwart. In muziek doe ik iets meer. Projectcoördinator bij Gluren bij de Buren, PR & programmering bij het Harderwijker poppodium Estrado, radio bij het lokale sufferdje Veluwe FM (elke vrijdagavond 20:00-22:00), Talentontwikkelaar bij verschillende organisaties en natuurlijk coördinatie bij Popronde Harderwijk!

Ralf Leemeijer

Harderwijk

Oprichter van boekingskantoor Treetop Agency, waar vanuit ik een uitgebreid roster aan internationale artiesten vertegenwoordig. Daarbij mag het Nederlandse talent niet uit het oog verloren raken natuurlijk, dus... Popronde! Samen met co-coördinator Ralf breng ik deze talenten naar de leukste plekjes van Harderwijk voor een heerlijk Veluws feestje.

Simeon Pranger

Harderwijk

Projectmedewerker bij poppodium NIEUWE NOR in Heerlen en cordinator van Popronde Heerlen. De terugkeer van Popronde Heerlen in 2015 zorgde voor een positieve impuls in de stad, waarbij nieuwe concertlocaties en frisse bandjes werden ontdekt. Het festival groeit ieder jaar in populariteit en vindt vanaf 2017 plaats op zaterdag. Dit betekent ng langer doorgaan, ng meer locaties en ng meer muzikaal talent in de stad!

Daan Gooren

Heerlen

In mijn studententijd begonnen als merchboy voor Jett Rebel, vervolgens zelf als bassist menig podium vol gezweet en ondertussen mezelf genesteld in de zakelijke kant van de muziek industrie. Im your guy voor branding, strategie en promotie. Dit doe ik voor Podium de Vorstin, verschillende artiesten en festivals n natuurlijk Popronde Hilversum. Als ik niet achter mijn laptop zit dan droom ik over Brabant, sta ik in een concertzaal of ben ik met een gitaar in mijn handen liedjes aan het schrijven.

Bob Donkers

Hilversum

Sinds 2017 ben ik als Popronde coördinator eindverantwoordelijk voor de gang van zaken in het prachtige en pittoreske Hoorn. Daarnaast verzorg ik de PR & Sociale media van enkele Popronde steden (naast Hoorn o.a. Popronde Arnhem). Verder heb ik op het gebied van muziek gewerkt voor o.a. Paradiso (de Grote Prijs van Nederland), met een focus op marketing en communicatie. In de culturele sector werk ik daarnaast voor enkele culturele en museale instellingen (Rijksmuseum Amsterdam, Vroom &Varossieau Urban Art) en ben ik de trotse eigenaar van een langlopend kunstgerelateerd project (Capturing Creativity).

Mike Warrink

Hoorn

Ik ben de afgelopen jaren in verschillende rollen bij Popronde Leeuwarden betrokken geweest. Ik heb dan ook erg veel zin om vanaf dit jaar samen met Wander de projectleiding op me te nemen. Naast de Popronde werk ik onder andere voor festivals als Welcome to The Village, Psy-Fi en Explore the North en ben ik hoofd productie bij Podium Asteriks. Kom daar ook eens kijken trouwens, bij Asteriks!

Tom Fopma

Leeuwarden

Sinds januari 2017 ben ik werkzaam voor Popronde en het is mijn taak om de talentvolle acts van dit jaar naar Leeuwarden te halen. Verder ben ik werkzaam voor Music Battle 058, Friesland Pop Live in Leeuwarden, Eurosonic/Noorderslag en mag ik bandjes boeken voor Podium Asteriks. Ik studeer Media & Entertainment Management in Leeuwarden en ik vind het belangrijk om bier te drinken en tegelijk bandjes te kijken.

Wander Wouda

Leeuwarden

Hoi, ik ben Ankie. In 2017 heb ik mijn studie Leisure & Events afgerond. Daarna ben ik de organisatie van de Popronde in Leiden gaan ondersteunen. Ik werk in het Leidse poppodium Gebr. de Nobel en ook in een biercafé Meneer Jansen. In mijn vrije tijd ben ik op menig festival zowel op het veld als achter de schermen te vinden. Ik wil de Popronde in Leiden laten groeien en daarbij zo veel mogelijk lokale organisaties betrekken.

Ankie de Graaf

Leiden

Hi! Momenteel ben ik aan het afstuderen aan de opleiding MEM in Leeuwarden, maar ondertussen gezellig Utrecht aan het ontdekken. Na in 2016 met de vaste crew langs alle Popronde steden te hebben getourd, kijk ik ernaar uit om dit jaar Meppel te mogen coördineren, de stad waar ik toch een groot deel van mijn jeugd heb doorgebracht. Ik zet me regelmatig in bij diverse festivals, evenementen en alles daarom heen wat ik nog meer leuk vindt. Altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Het liefst combineer ik mijn liefde voor muziek en creativiteit met wat organisatorische zaken.

Mar Jan van Dorsten

Meppel

Sinds 2017 samen met Mar Jan van Dorsten coördinator van Popronde Meppel. Meppel had het nodig. Ik ben ook programmeur bij Smaakmakers in de Wijk en doe organisatie en productie bij de Muziekcoöperatie Meppel. Maar ik ben vooral muzikant, ik deed zelf in 2016 mee met de Popronde. Kom naar Popronde Meppel!

Ruud Fieten

Meppel

Hey daar! Ik ben Laurien en coördineer samen met Lonneke en Dennis de Popronde in Middelburg. Momenteel studeer ik Communicatie IEMES in Tilburg en heb ik meegewerkt aan o.a. 3voor12/Zeeland, Sofa Sessies en verschillende evenementen van Qanvas. Ik ben in 2017 begonnen met coördineren van de Popronde in Middelburg, voor mij een grote eer om hier aan mee te mogen werken! Team Popronde Middelburg staat alweer te popelen om te beginnen aan 2018 :)

Laurien de Feijter

Middelburg

Geboren en getogen Zeeuws meisje. Zangeres bij JPdeKlerk. Werkt o.a. voor Kunsteducatie Walcheren. Cordineert sinds 2018 Popronde Middelburg

Lonneke de Klerk

Middelburg

Assisteert sinds 2019 Rico bij Popronde Nijmegen, om volgend jaar het stokje van hem over te nemen. Deed als artiest twee keer mee aan de Popronde en is dag in dag uit actief als regelneef en toetsenist bij Waltzburg. Kent Nijmegen op zijn duimpje. Staat graag model voor de lens van Jessie Kamp. Is nog nooit te gast geweest in een talkshow.

Joost Klapmuts

Nijmegen

Francis Pronk, 1988, Rotterdam. Vanaf 2010 coördineer ik Popronde Rotterdam. Daarnaast doe ik communicatie bij Baroeg en schrijf ik recensies voor Festivalinfo.nl. Verder heb ik gewerkt bij o.a. de Popunie en Podium Grounds en heb ik European Artist Management gedaan via de Rockacademie. Verder denk ik nog steeds dat ik het zesde lid ben van de Spice Girls. (photocredit: Landa Penders) (photocredit: Landa Penders)

Francis Pronk

Rotterdam

Als muziekliefhebber is de Popronde een schot in de roos. Als je in aanraking komt met de Popronde kom je er niet meer van af! Sinds 2014 regel ik de boel in Sittard en dat is een eer. Naast de Popronde werk ik als sportinstructeur, heb een blog waar ik over muziek schrijf en organiseer graag akoestische optredens in een prachtige kerk. Muziek is gewoon onmisbaar evenals de Popronde!

Camiel Rodigas

Sittard

Aangenaam! Ik ben Jasper Martens, geboren en getogen in Tilburg. Ik ben actief geweest bij stichting Roxxity, dat zich inzet voor de belangen van muzikanten in de regio 013. In 2015 ben ik via mijn opleiding aan de Herman Brood Academie in aanraking gekomen met Popronde. Tijdens deze editie heb ik vele steden gezien en te gekke acts mee gemaakt. Ik streef ernaar om mijn enthousiasme over de Nederlandse popmuziek te vertalen naar Poprondes die Tilburg zullen laten trillen!

Jasper Martens

Tilburg

Mijn naam is Tara van den Dries. Wat begon als een hobby om bandjes een podium te geven in Tilburg, sloeg enigszins door..Na vier jaar als programmeur en bestuurslid van stichting Roxxity, was het tijd voor nieuwe kansen. Tijdens mijn afstudeerstage bij W2 Poppodium in Den Bosch heb ik verschillende aspecten van de muziekindustrie gezien. Ook doe ik het management van een aantal bands. Met mijn HBA Music Industry Professional diploma op zak is het tijd voor nieuwe uitdagingen en Popronde 2016 is er hier een van. Mijn enthousiasme en motivatie wil ik graag overbrengen en toepassen om aankomende Tilburgse edities tot grote successen te maken!

Tara van den Dries

Tilburg

Mag samen met Lane Popronde Utrecht coördineren (#PARTY). Geboren te Leeuwarden maar heeft een aantal jaar terug de reis naar Utrecht gemaakt. Heeft jaren bij Podium Asteriks, verschillende festivals als Welcome To The Village en Explore The North, en als Uitvoerend Producent bij de Grote Prijs van Nederland gewerkt. Tegenwoordig is ze boeker bij Agents After All.

Janna Albada

Utrecht

Mag samen met Janna Popronde Utrecht coördineren (#FEEST), 23 jaar, eeuwig Media & Cultuur student, komt uit Harderwijk (#partyhardy) maar al een aantal jaar trotse bewoner van de Domstad. Te vinden als stagemanager bij Sugarfactory, Algemeen Producent bij VOOR//AAN, tourmanager van The Grand East, Axel Flóvent en The BlueBirds en in elke vorm van productie klus op verschillende festivals als Le Guess Who en Into The Great Wide Open. Of ergens in de kroeg, het liefst met karaoke.

Lane Reckman

Utrecht

24 jaar. Vrijgevochten Venlonaar die sinds 2017 samen met Silke de Popronde in Venlo voor z’n rekening neemt. Houdt van muziek en is het liefst achter de schermen bezig op festivals, maar moet af en toe toch echt het podium op als gitarist bij Ben Heights.

Guus Nissen

Venlo

Mijn passie voor (live) muziek is er met de paplepel ingegoten. Zo stond er bij ons thuis elke dag wel muziek op en werd ik haast elke zaterdag- en zondagochtend gewekt door het snoei harde geluid van een live opname van een artiest (mijn vader geloofde kennelijk niet in een maximum aantal decibellen, “Muziek moet je voelen!”). Toen mijn ouders jong waren struinden zij het ene na het andere concert af. Nu doe ik dit samen met mijn vader of beste vriendinnen. Al sinds ik klein ben is er niets liever dat ik doe dan een concert, - en festival bezoeken - en tot irritatie en ergernis toe bij mijn beste vriendinnen – het liefst front row. Via, via kwam ik in 2014 in contact met een Popronde coördinator en sindsdien ben ik verbonden aan Popronde Venlo. Het allerleukste aan de Popronde vind ik het moment dat de deelnemers bekend worden gemaakt en Guus en ik onze persoonlijke lijst met toppers samenstellen voor dat jaar; onbevangen afgaan op hetgeen wat jij tof vindt of waarvan je denkt: “Act X is echt te gek bij podium X, dit moeten we boeken!” De kerst op de taart voor mij is wanneer Guus en ik tijdens onze eigen Popronde een samensmelting zien tussen de act en het podium. Dat is waar we het voor doen!

Silke Beurskens

Venlo

Ik heb altijd al een enorme affiniteit met (live) muziek gehad. In eerste plaats ben ik al sinds de jaren ’90 een fervent concert,- en festivalbezoeker en bovendien koop ik mijn muziek nog steeds (het liefst) fysiek. Ik doe al jaren vrijwilligerswerk bij Omroep Venray en sinds 2013 ben ik werkzaam als boeker voor HKconcerten.nl. Ook ben ik een tijdje verbonden geweest aan Cortonville als recensent en interviewer. Daarnaast organiseer ik hier en daar weleens een concertavondje, voor een kleinere of voor een grote groep mensen. En ik kan me eigenlijk bijna niets leukers voorstellen om te doen dan dat. Het mogen coördineren van de Popronde in mijn ‘eigen’ Venray zie ik dan ook als een kers op de taart.

Marc Gommans

Venray

Hoi! Ik ben Fanny, student aan Wageningen University. Buiten de studie verzorg ik met popcultuur al zon vier jaar de live muziek in Wageningen en ben ik vaak bij feestjes, concerten en festivals te vinden. De liefde voor muziek is groot, en ik vind het daarom ook super tof dat ik dit jaar mee kan helpen aan de organisatie van Popronde Wageningen! Ik weet zeker dat we er weer een groot succes van zullen maken!

Fanny Beekman

Wageningen

Heeyhoi! Geboren en getogen in Zuid-Limburg en voor studie verhuisd naar Wageningen, waar ik nu ook werk. Altijd al passie gehad voor muziek (en een feestje) en sta daarom altijd op de dansvloer in de kroeg, zit te treinen naar een technofeestje of sta vooraan om naar talent te luisteren. Ook een tijdje als vocalist op het podium gestaan met een bij elkaar geraapt zooitje vrienden om wat covertjes te spelen voor het goede doel. Sinds twee jaar heb ik me bij Popcultuur Wageningen gevoegd, en zal dit jaar de Popronde organiseren samen met Fanny. Mijn vlotte babbel (en vrouwelijke charmes) moet hierbij de schakel gaan zijn om meer locaties te kunnen regelen dit jaar! We hebben er zin in!

Melanie van den Bosch

Wageningen

Ik ben Mark van Leeuwen en altijd op zoek naar nieuw talent. Ik geef hen graag een podium en doe dat bij verschillende evenementen in Woerden. Ik ben programmeur van Het Klooster (Poppodium), jurylid van de Cultuurprijs Woerden en projectleider van Struinen in de Tuinen. In het verleden heb ik evenementen als NachtCultuur, NachtKlooster, NachtSessies en Gluren bij de Buren georganiseerd.

Mark van Leeuwen

Woerden

Eigenaar Phinks Music Productions, fulltime muzikant Mede-oprichter Popcollectief Zutphen (Zutpop), mede-organisator Lokale Helden 5 mei Festival Ik wil graag Zutphen weer op de popkaart zetten. De Popronde is daar een groot onderdeel van en ik hoop deze te laten groeien tot een voor Zutphense begrippen ongekend groot popspektakel.

Berry Vink

Zutphen

Hi! Ik ben Serena en organiseer sinds 2019 Popronde Zwolle. Daarnaast werk ik als assistent programma/marketing bij poppodium Hedon en ben verknocht aan Zwolle

Serena Oosterloo

Zwolle

Productie


Omdat ik het liefst de hele nacht op muziek dans ben ik erg blij dat ik met een prachtige caravan door heel Nederland mag crossen om dit geweldige festival te promoten. De lieve en hardwerkende mensen waarmee ik tijdens de Popronde werk zorgen ervoor dat ik tien weken lang in een groot feest leef. Daarnaast biedt Popronde mij een goed inzicht in de vele talentvolle muzikanten die in Nederland verstopt zitten, een topbaan dacht ik zo!

Christel Verveda

Technische productie is mijn kant van het verhaal. Voorbereidingen, draaiboeken, supervisie en troubleshooten zodat alles loopt zoals bedacht. Met natuurlijk een fantastisch techteam en een bus vol apparatuur als onmisbare elementen. Een van de mooiste klussen in mijn jaar. Naast de Popronde werk ik mee aan vele (zomer)festivals. Werk en hobby zijn hetzelfde bij mij. Dat scheelt bij die lange dagen. In de vorige eeuw bij de Popronde begonnen als bandlid (Groove Syndicate) en later als vrijwilliger mee stagemanagen. Het contact met alle talentvolle muzikanten en hun muziek is mijn voedsel. Een geslaagde productie een goede basis voor a good night’s sleep. Alleen nog ergens ff een biertje na afloop.

Martijn Roselaar

Sinds 2010 ben ik bij de Popronde betrokken. In Nijmegen ben ik als stage manager begonnen en vanaf 2012 jaar ga ik regelmatig mee naar andere steden. Ik probeer in elke stad mooie plekken te vinden voor de promo-lampjes zodat iedereen weet dat de Popronde in town is. Verder help mee met het opbouwen en afbreken van geluidssetjes, regel ik de betaling voor het avondeten en afterparty's, zorg ik dat de techniek bus goed gevuld is met eten en drinken en spring ik bij waar het nodig is. Zeg maar de Popronde manusje-van-alles.

Rinse Mesker

Technische productie Popronde, Tour en Stage management, festival productie. Popronde, omdat dit het gaafste festival is, met ieder jaar weer het meest frisse, kwalitatieve aanbod van de Nederlandse popsector. Een 10 weekse educatieve karavaan van pop. Daarnaast is het een voorrecht om met zo'n fijn en hecht team te werken, iedere dag weer te kunnen assisteren bij hetgeen de lokale coördinatoren met hart en ziel hebben opgezet. Vanuit het tech-team van de Popronde, proberen we alle deelnemende muzikanten voor te bereiden op een verdere lange carrière in de muziek. Mijn persoonlijke ambitie is om, zo lang het nog energie oplevert, want dat doet het nog steeds bijna elke dag, muzikanten te ondersteunen in het focussen op het maken van prachtige trillende lucht.

Sebastiaan Kemperman

Communicatie


Na het afronden van de opleiding HBO ICT & Media Design ben ik in 2012 begonnen bij Zoso - Online Developers. Sinds 2013 werk ik samen met mijn collega’s, Femke en Dick, aan het technische onderhoud van de Popronde website, webapp en iOS app. Dankzij het plezante werk en het toffe Popronde team werk ik altijd met veel plezier voor ze! Oke, dat was het, Doei!

Brieneke van den Einden

Sinds 2009 beheren we de Popronde website en heb ik ervoor gezorgd dat je je niet meer met een uitgeprint word.doc en een gebrand cd'tje per post moet inschrijven, maar dat dit snel en eenvoudig via de website gaat. Elk jaar maken we dit beter en breiden we de functionaliteit uit, voor zowel artiesten, als coördinatoren, fotografen, selectie commissie, organisatie en nog meer. What's next?

Dick van Lieshout

Ik werk sinds begin 2013 aan de Popronde website, samen met mijn collega’s Dick en Brieneke. Ik ben gaandeweg in het project gerold, van kleine aanpassingen aan de website tot het herbouwen van de gehele website en het maken van de webapp en iOS app. Ik vind de Popronde een gaaf en uniek concept met een toffe stijl!

Femke van Gemert

Zorgt ervoor dat de social media-accounts van Popronde Nederland genoeg water krijgen. Doet daarnaast online marketing bij Agents After All en tourmanagement voor Fata Boom.

Wessel van Hulssen

Gewapend met mijn camera vlieg ik van hot naar her om al die leuke bands, toffe locaties en natuurlijk de gezelligheid vast te leggen! Op zoek naar daar waar emoties, sfeer en interactie samenkomen. Zo kan iedereen meegenieten en ook lekker nagenieten van dit heerlijke festival. Ik ben dus muziekfotograaf, want waarom kiezen tussen muziek en fotografie als het ook samen kan?

Jessie Kamp