Popronde medewerkers

 

De Popronde is een initiatief van Stichting Popwaarts. Popwaarts werkt in iedere stad intensief samen met lokale coördinatoren en culturele organisaties. De lokale partners scouten opkomend talent, onderhouden de relaties met het lokale podianetwerk en zetten hun (media)netwerk in om elke Popronde tot een succes te maken. Zij worden ondersteund door het technisch team dat het hele land doorkruist om in iedere stad mogelijke problemen te voorkomen of op te lossen, en door promotiemedewerkers die de 'Biod' bemannen en het publiek op de avond zelf voorziet van tips en informatie over het programma. Popronde is zodoende meer dan enkel een festival dat jaarlijks voorbij raast, het is een landelijk platform voor de organiserende partijen, voor signalering van nieuwe bands en individuele artiesten; een platform dat alle deelnemende podia, acts, medewerkers, vrijwilligers en anders betrokkenen bindt. 

 
Popwaarts


Zakelijke leiding Popronde / bestuurder Stichting Popwaarts. Initiator en coordinatie van Festival de Oversteek en Co-Bomen. Geef zaken op t gebied van natuur & cultuur graag een podium.

Bas Broeder

Verantwoordelijk voor de Marketing, Communicatie en Promo bij de Popronde. Raakte ooit als coordinator van Popronde Emmen betrokken bij het festival en was daarna niet meer weg te slaan, hij speelde zelfs nog eens een aantal Poprondeshows met J'lectroniq. Naast Popronde is Chris verantwoordelijk voor de Marketing, Communicatie en PR van Welcome to The Village en voor het muziekprogramma van FestiValderAa. In z'n vrije tijd zie je hem bij concerten of op festivals, in het publiek of op het podium, met een mondharmonica aan zijn lippen.

Chris Moorman

Hey allemaal! Mijn naam is Imaani en ik ben ÚÚn van de nieuwe stagiaires die het communicatieteam komt versterken. Ik studeer momenteel nog leisure and event management. Ik heb een enorme passie voor muziek, ik sta ermee op en ik ga ermee naar bed. En wat voor muziek dat is, maakt mij helemaal niets uit, zolang het mij maar raakt!

Imaani Macnack

Oprichter en artistiek leider van Popronde. Na vele andere culturele projecten (o.a. programmering Virus Festival, European Culture Unlimited '93, Studium Generale TUE, curator Playlab Eindhoven & Nijmegen Muzieklab Brabant) in '94 begonnen met Popronde. Daarnaast hou ik me graag bezig met schaken en reizen (liefst buiten Europa), tokkel wat op een piano en als ik gezond moet doen, dan maar fietsen.

Mischa van den Ouweland

Rico is productie co÷rdinator bij Popronde Nederland. Is af en toe aanwezig bij het maken van een wekelijks radioprogramma over Popronde op KINK. Rico maakt zelf muziek onder de naam Daniel Cane en speelt in de band We Are Hunters. Verder is hij componist bij BMG Talpa Music & streamt hij games voor Gamemania op Twitch.

Rico Neeter

Hoi, ik ben momenteel met zoveel mogelijk passie en enthousiasme stage aan t lopen bij Popronde. Verder ben ik wel eens een gemiddeld goeie drummer genoemd en spam ik mijn vrienden altijd vol met nieuwe muziek. Pas dus op met je contactgegevens delen!

Sen Jordens

Popronde co├Ârdinatoren


Nadat ik vorig jaar met drie acts tijdens de Popronde als tourmanager op pad was, heb ik dit jaar de eer om co÷rdinator te zijn voor Popronde Alkmaar. Daarnaast ben ik als manager en gitarist actief bij mijn band PONCHO en doe ik het management van John-Lewis Cabot. Buiten al die dingen om ben ik, na wat tussenjaren, dit jaar begonnen met de studie Kunst en Economie aan de HKU. Ik heb er zin in, kan niet wachten tot de Popronde begint en je weet wat ze zeggen: "Stay Juicy"

Sander Zuurbier

Alkmaar

Films kijken, vertonen en maken is wat ik dagelijks doe. Als zelfstandig cameraman word ik gevraagd voor verschillende producties. In 2018 werd ik betrokken bij de eerste editie van de Popronde in Almelo. Het werd een unieke kans om de mensen in de stad kennis te laten maken met nieuwe, unieke, muziek. Voor mijzelf is de Popronde ook nieuw. Ik heb er dan ook zin in om samen met Almelo het evenement een begrip te maken.

Yvo van Ravenswaaij

Almelo

Student aan de Herman Brood Academie, waar ik de opleiding tot Music Industry Professional volg. Sinds mijn stageperiode in 2019 ben ik co÷rdinator van de Popronde Almere. Daarnaast ben ik sinds dit jaar manager van oud Popronde deelnemer DamnDamy en heb ik een lichte obsessie met vinylplaten verzamelen!

Bryan van Veenschoten

Almere

Naast mijn werkzaamheden voor Popronde studeer ik drums aan het conservatorium, speel ik in meerdere bands, speel ik veel invalklussen en ben ik schrijver voor 3voor12 Utrecht. Ik heb een obsessieve voorliefde voor Amersfoort en Utrecht maar nog net iets meer voor muziek. Als mede-liefhebber voorspel ik dat dit Popronde-jaar weer een hele mooie gaat worden!

Wouter van Opbergen

Amersfoort

Ik ben Robin van Westerlaak. Samen met Wessel van Maanen ben ik co÷rdinator van Popronde Apeldoorn. Ook ben ik vrijwilliger bij GIGANT Apeldoorn, ben ik bassist en zanger bij de band dr. FUTZ, en studeer ik aan de Academie voor Popcultuur in Leeuwarden.

Robin van Westerlaak

Apeldoorn

Ik ben Wessel. Co÷rdinator van de Popronde Apeldoorn, vanaf 2020. Ik doe mee aan de organisatie van de Popronde, omdat ik zelf ook muzikant ben, ik volg namelijk de Herman Brood Academie als drummer. Ik vind het leuk om veel mensen en bands te leren kennen uit de muziekwereld en d.m.v. de Popronde een steentje bij te dragen aan ons vak. Daarnaast vind ik het ontzettend leuk om dingen te organiseren en te zien hoe dat tot een resultaat komt.

Wessel van Maanen

Apeldoorn

Actief als coordinator van Popronde Arnhem, maar dit jaar ook als co-coordinator van Popronde Nijmegen, samen met Joost en Rico. Ik reis graag, maar reizen met de Popronde is al helemaal een avontuur. Hoop ook dit jaar weer een hoop steden te bezoeken en toffe shows bij te wonen. En om te kijken of die caravan het nog een jaartje overleeft. Naast de Popronde werkzaam als marketeer bij Doloris en als freelancer voor o.a. Into The Great Wide Open en Festival de Oversteek.

Sam Stobbelaar

Arnhem

Projectco├Ârdinator stichting Poporganisatie Breda (www.POBsite.nl) Om het lokale, muzikale klimaat naar een hoger niveau te tillen organiseer ik activiteiten in Breda. Dit kan 1 op treden op 1 podium zijn, maar ook meer dan 115 optredens in 2 dagen tijd bij meer dan 20 locaties in het centrum van de stad; onze jaarlijkse POBparade, een soort Popronde maar dan op lokaal niveau. Popronde is een mooie gelegenheid om de stad, horeca en publiek kennis te laten maken met wat er muzikaal in de rest van het land gebeurt ├ęn de talenten van morgen een podium te bieden, maar vooral ook de lokale muzikanten een spiegel voor houden zodat ze kunnen zien wat er op muzikaal gebied in het rest van het land gebeurt en wat ze zelf nog moeten doen om ook daar te komen!

Herman Sibon

Breda

Sinds 2018 ben ik betrokken bij Popronde Breda en verzorg ik samen met Herman het programma. Oorspronkelijk kom ik uit Haarlem, maar nadat ik stage ging lopen bij de programmeur van MEZZ, ben ik bij MEZZ blijven hangen. Hierdoor heb ik de mogelijkheid gekregen mee te helpen aan Popronde Breda en dat doe ik met veel plezier.

Madelon Bruinhof

Breda

Tijdens mijn studie programmeerde ik bandavonden bij OJV de Koornbeurs. Toen in 2011 Popronde ook naar Delft wilde uitbreiden en daarover bij ons aanklopten pakten we dat met beide handen aan! Ondertussen werk ik full-time in een heel andere tak bij OGD ict-diensten maar blijf elk jaar met veel plezier de Popronde in Delft organiseren. Het is elke keer weer een feest de bands te luisteren en aan de juiste locatie te koppelen. Daarnaast drum ik zelf in een punkband, zet ik mij in het algemeen altijd graag in om livemuziek te stimuleren en heb ik met enkele mede organisatoren Delfts Collectief opgezet om de Delftse muziekscene te verbinden.

Anna Bernard

Delft

Hey daar! Arlet hier. Echte Bosschenaar, cultuurliefhebber en co÷rdinator Popronde Den Bosch sinds 2019. Samen met Sammy en Thijs ben ik vastberaden om er een mooie editie van te maken. want god, Wat hebben we dat gemist! Gave nieuwe acts spotten op een locatie waar je dit niet verwacht had. Naast Popronde werk ik als prÚ-producent bij Willem Twee Poppodium en heb ik freelance voor verschillende Bossche culturele evenementen gewerkt zoals RAUWKOST festival. Dit laatste hoop ik zeer binnenkort weer meer te kunnen doen natuurlijk!

Arlet Langewender

Den Bosch

Sinds 2018 betrokken bij Popronde Den Bosch. Eigenlijk maar om ÚÚn simpele reden: ik hou van muziek en dan zeker van livemuziek op (kleine) unieke, groezelige en ongedwongen podia. Met je neus tegen het podium, of liever nog: helemaal geen podium en met je neus tegen de drummer of gitarist. Mijn ervaring als programmeur van de On The House avonden in de Willem-Twee heeft mij bij de eerste deelname zeker geholpen om Den Bosch in oktober te laten genieten van een gevarieerde en spannende muziekavond. Bijzonder veel zin in de volgende editie!

Sammy Frankenhuis

Den Bosch

Heyhoi, Thijs hier, hoofddocent twaalf ambachten en dertien gelukken. Sinds jaar en dag veel verschillende (bij)rollen gehad binnen het creatieve werkveld: geluidstechnicus, filmproducent, vrijwilligersco÷rdinator, opnameassistent, technisch producent, student muziekmanagement, productieleider, hoofd techniek, stagemanager, artisthandler, cateraar, muzikant/podiumbeest, troubleshooter, dj, theatertechneut, bartender.. en nu, sinds 2020, de fijnste rol: als medeco÷rdinator Popronde Den Bosch! Hoe meer beholpen een optreden is, hoe fijner. Lauw bier, een warmtegordijn van zweet, geschreeuw door een overbelaste P.A., ingebrande lichtfiltersů Kan vervelend zijn, maar wanneer een act helemaal gelockt is met het publiek, het beste moment wat je je kunt bedenken.

Thijs Schnater

Den Bosch

Hey! Mijn naam is Lisette Harens en sinds 2017 betrokken bij Popronde Den Haag. Ik ben in 2018 afgestudeerd aan de Herman Brood Academie en volg nu een Communicatie opleiding. Samen met Lucy Zuiderwijk doen wij elk jaar weer ons best om op zo veel mogelijk verschillende en unieke plekken in Den Haag Popronde acts neer te zetten! Ons doel is om alle bijzondere, mooie en aparte acts een podium te geven.

Lisette Harens

Den Haag

Ik ben eigenaresse van Hummingbird Music, Bookings & Events. Met Hummingbird programmeren we op festivals, o.a. op Surfana Festival in Bloemendaal, en organiseren we evenementen en concerten op locatie. Mijn ambitie is om zoveel mogelijk mensen samen te brengen dmv muziek. Deze verbinding is vaak magisch! De Popronde is hier een mooi voorbeeld van, en ik kijk dan ook erg uit naar al het nieuwe talent dat zich zal aanmelden dit jaar.

Lucy Zuiderwijk

Den Haag

Richard hier. Samen met Fabian Schrijver oprichter van Colored Monkeys waarmee we dit prachtige feestje sinds 2019 in Deventer organiseren. Naast Popronde zijn we betrokken bij diverse festivals, bands en culturele projecten. Zelf ooit meegedaan als saxofonist van het 11-koppige Roots Rising, sindsdien geleerd dat geen kroeg te klein is en de bar eigenlijk ook onderdeel is van het podium.

Richard Wevers

Deventer

Na twee jaar vrijwilliger geweest te zijn bij de Popronde mag ik dan nu ook de co├Ârdinator uithangen in Dordrecht. Samen met Sander Brugman toveren wij de komende editie wederom om tot een mega feestje! Naast de Popronde ben ik werkzaam bij de Popcentrale als vrijwilligersco├Ârdinator en avondco├Ârdinator, organiseer ik (ook samen met Sander) Muziek bij de Buren in Dordrecht en test ik mijn kennis bij de VNPF in de vorm van een werkervaringsplek.

Eva de Hoog

Dordrecht

Sinds 2015 co├Ârdinator van de Popronde Dordrecht. Na drie jaar samen met Stephan Dordrecht te hebben omgetoverd tot ware poptempel neemt Eva dit jaar zijn honneurs waar om zondag 7 oktober dordt wederom kennis te laten maken met de het Nederlandse talent van morgen. Naast de Popronde co├Ârdineren Eva en ik in Dordrecht ook Muziek bij de Buren. Verder ben ik gast-programmeur bij poppodium Bibelot, programmeur bij cultureel podium DOOR en het Otto e Mezzo podium tijdens het Big Rivers festival en actief voor Graphic Matters en mede-initiatiefnemer van Iconoclash, Dordecht Street Art.

Sander Brugman

Dordrecht

Sinds 2016 ben ik betrokken bij Popronde Eindhoven als vrijwilliger, maar sinds eind 2019 ben ik daadwerkelijk Co÷rdinator geworden van Popronde Eindhoven. Een super leuke uitdaging! Ik studeer Kunst en Economie aan de HKU, richting muziekmanagement. Dit sluit dus super leuk bij elkaar aan. Zelf ben ik een muzikant in hart en nieren, en heb ik al een gitaar in mijn handen zo lang ik me kan herinneren. Bandjes checken heeft hier dan ook altijd bij gehoord. Het programmeren van Popronde Eindhoven is dus iets wat echt helemaal in mijn straatje past en waar ik super veel energie van krijg!

Marisa Wouters

Eindhoven

Mijn eerste Popronde! Super excited om hieraan mee te mogen werken. Sinds de opleiding tot sociaal cultureel werker ben ik met projecten als ĹĺThe Hiphop Sessionsĺĺ, ĹĺBY USĺĺ en ĹĺDe Stroomĺĺ ontplooid tot een volwaardige culturele speler in Eindhoven. Met Hiphop in mijn kern en (analoge) camera in mijn hand ben ik altijd op zoek naar verbinding, ontmoeting, diversiteit en representatie. De diversiteit in de selectie zou ik graag terug willen zien in de bezoekers dus je girl is on a mission.

Miranda Gashi

Eindhoven

Tijdens mijn studie Geschiedenis ben ik altijd betrokken gebleven bij de lokale muziekscene in Noord-Nederland. Na het organiseren van het festival Zwemfest en diverse theaterstukken ben ik momenteel hoofdredacteur van 3voor12/groningen en is mijn jarenlange vrijwilligerswerk bij de Popronde in mijn thuisstad Emmen beloond met de eervolle functie van co÷rdinator. Ik heb er zin an!

Milan Bos

Emmen

Muziekliefhebber, maar niet muzikaal. Opkomend (regionaal) muzikaal talent staat bij mij centraal. Vanuit mijn eigen bedrijf, MASS Events, organiseren wij toffe publieksevenementen in Gouda en omgeving. Popronde Gouda was ÚÚn van mijn eerste projecten in de muziekindustrie en is wat mij betreft dÚ ideale plek om alle facetten van evenementorganisatie te leren.

Gerben Roskam

Gouda

Er zijn een paar van die dagen per jaar waarop Groningen nog mooier is dan normaal; bijvoorbeeld tijdens ESNS, Noorderzon en natuurlijk wanneer Popronde in de stad is! Waar je ook loopt muziek horen uit de deuren van kroegen, winkels, restaurants en podia maakt mij als maker, liefhebber en organisator van muziek heel blij. Ik heb dan ook enorm veel zin om er samen met Daan & Iris voor te gaan zorgen dat Popronde Groningen weer net zoĺn feest wordt als voor Corona! In het dagelijks leven hou ik me, sinds ik afgestudeerd ben aan de Academie voor Popcultuur in Leeuwarden, bezig met muziek produceren, dingen organiseren voor POPgroningen en spelen met verschillende bands.

Richte Westerman

Groningen

Als stagiar kwam ik in 2019 bij Popronde terrecht. Samen met het team van landelijk gingen we het hele land door. Ook kreeg ik de eervolle taak om samen met Iris Lenderink popronde Groningen te coordineren. Inmiddels ben ik afgestudeerd van de Popacademie en sta met beide benen in de cultuur-sector, zowel als muzikant, drummer van meerdere bands, als liefhebber, coordinator en festival bezoeker/crew.

Daan Noordhoek

Groningen

Hallo! Ik ben Iris Lenderink. Tijdens mijn opleiding Media & Entertainment Management ben ik sinds 2015 vrijwilliger geweest bij Popronde Deventer wat altijd ÚÚn groot feest was. Dit jaar mag ik de touwtjes in eigen handen nemen in mijn eigen stad Groningen! Als zelfstandige heb ik al diverse culturele (evenementen) producties mogen organiseren zoals de tour van Kraantje Pappie, Logistiek manager Eurosonic Noorderslag en dit jaar dus ook Popronde Groningen. Ik heb super veel zin en energie om er een top editie van te maken!

Iris Lenderink

Groningen

Ooit maakte ik zelf muziek. Echter blijk ik beter uit de verf te komen achter de muzikale schermen. Ik behaalde de opleidingen Media & Entertainment Management en Marketing Communication. Die twee combineer ik nu als Communicatiemanager bij Record Store Day. Tevens ben ik daar Programmaco÷rdinator. Daarnaast help ik culturele organisaties op organisatorisch, conceptueel en communicatief vlak, zodat zij zelf hun creatieve kwaliteiten optimaal kunnen benutten. Sinds 2019 organiseer ik Popronde Haarlem. Dat is natuurlijk de leukste klus van allemaal!

Jesper van Rooijen

Haarlem

Koffie en muziek, dat zijn mijn twee grote liefdes. In de koffie doe ik niets, lekker zwart. In muziek doe ik iets meer. Projectco├Ârdinator bij Gluren bij de Buren, PR & programmering bij het Harderwijker poppodium Estrado, radio bij het lokale sufferdje Veluwe FM (elke vrijdagavond 20:00-22:00), Talentontwikkelaar bij verschillende organisaties en natuurlijk co├Ârdinatie bij Popronde Harderwijk!

Ralf Leemeijer

Harderwijk

Projectmedewerker bij poppodium NIEUWE NOR in Heerlen en co÷rdinator van Popronde Heerlen. De terugkeer van Popronde Heerlen in 2015 zorgde voor een positieve impuls in de stad, waarbij nieuwe concertlocaties en frisse bandjes werden ontdekt. Het festival groeit ieder jaar in populariteit en vindt vanaf 2017 plaats op zaterdag. Dit betekent nˇg langer doorgaan, nˇg meer locaties en nˇg meer muzikaal talent in de stad!

Daan Gooren

Heerlen

Hoi ik ben Timo en ik co÷rdineer Popronde Leiden sinds 2021. Ik was begonnen als vrijwilliger in 2018. Ook ben ik vrijwilliger bij de op en afbouw van Werfpop en sta ik achter de bar in Gebr. De Nobel

Timo van den Berg

Leiden

Ik ben student aan de IEMES (international event music & entertainment studies) aan de Fontys in Tilburg. Daarnaast ben ik ook boeker bij ÔÇťThem Apples AgencyÔÇŁ, een Belgisch boekingsbureau dat zich met name op Drum ÔÇÖn Bass en dubstep acts richt. Ik organiseer ook "Drum 'n Bass in your face" en "Plugged" (dance feesten) in De Spot in Middelburg. Ik vind de Popronde belangrijk voor Middelburg/Zeeland. Daarom ben ik al jaren co├Ârdinator van Popronde Middelburg. Laurien helpt mij vanaf dit jaar met de co├Ârdinatie/programmering en Evy neemt de marketing en vrijwilligers co├Ârdinatie voor haar rekening.

Auke van Laar

Middelburg

Ik verruilde een paar jaar terug Friesland voor Nijmegen en nee, dat betekent niet dat ik Fries spreek. Ik studeer politicologie en nee, dat betekent niet dat ik de nieuwe Mark Rutte word. Ik ben superstoked om aan de slag te gaan voor het leukste festival in de mooiste stad van Nederland! Verder speel ik gitaar in Cloudsurfers, draag ik altijd verschillende sokken en mijn doel in het leven is om een soort cross-over te worden tussen Tom Morello en Maarten van Rossum.

Pieter Sloot

Nijmegen

Co÷rdinator van Popronde Roermond sinds 2017 en werkzaam als projectmedewerker en gitaardocent bij de ECI Cultuurfabriek. Groot hart voor de Roermondse festival en popscene en alles wat hier bij komt kijken!

Goof Veelen

Roermond

Francis Pronk, 1988, Rotterdam. Vanaf 2010 co├Ârdineer ik Popronde Rotterdam. Daarnaast doe ik communicatie bij Baroeg en schrijf ik recensies voor Festivalinfo.nl. Verder heb ik gewerkt bij o.a. de Popunie en Podium Grounds en heb ik European Artist Management gedaan via de Rockacademie. Verder denk ik nog steeds dat ik het zesde lid ben van de Spice Girls. (photocredit: Landa Penders) (photocredit: Landa Penders)

Francis Pronk

Rotterdam

Als muziekliefhebber is de Popronde een schot in de roos. Als je in aanraking komt met de Popronde kom je er niet meer van af! Sinds 2014 regel ik de boel in Sittard en dat is een eer. Naast de Popronde werk ik als sportinstructeur, heb een blog waar ik over muziek schrijf en organiseer graag akoestische optredens in een prachtige kerk. Muziek is gewoon onmisbaar evenals de Popronde!

Camiel Rodigas

Sittard

Hey! Harold hier! Na 2 jaar als stagemanager gewerkt te hebben voor Popronde, mag ik nu met trots zeggen dat ik de opvolger ben van Jasper als co÷rdinator van Popronde Tilburg! Momenteel studeer ik communicatie ľ International Event Music and Entertainment Studies aan de Fontys Academy For Creative Industries. Samen met mijn liefde voor muziek en kennis van de industrie lijkt het me een gouden combinatie om van Popronde Tilburg een succes te maken. Ik ben al jaren zelf drummer en geniet ervan om naar concerten en optredens te gaan. Naast Popronde ben ik actief als stagehand bij Poppodium 013, lichtman bij Poppodium de Buze Ún actief als drummer in mijn eigen alternative rock/metal band: Eternal Aurora. Ik kan niet wachten om samen met Tara aan de slag te gaan om van Popronde Tilburg 2020 de beste editie ooit te maken!

Harold Pieper

Tilburg

Mijn naam is Tara van den Dries. Wat begon als een hobby om bandjes een podium te geven in Tilburg, sloeg enigszins door..Na vier jaar als programmeur en bestuurslid van stichting Roxxity, was het tijd voor nieuwe kansen. Tijdens mijn afstudeerstage bij W2 Poppodium in Den Bosch heb ik verschillende aspecten van de muziekindustrie gezien. Ook doe ik het management van een aantal bands. Met mijn HBA Music Industry Professional diploma op zak is het tijd voor nieuwe uitdagingen en Popronde 2016 is er hier een van. Mijn enthousiasme en motivatie wil ik graag overbrengen en toepassen om aankomende Tilburgse edities tot grote successen te maken!

Tara van den Dries

Tilburg

Itĺs Britney, bitch! Ik ben altijd op zoek naar de nieuwste muziek in de krochten van Spotify en maak voor iedere gelegenheid een playlist. Inmiddels afgestudeerd aan de opleiding Kunst & Economie, werkzaam bij LAB Music en sinds kort dus ook als co÷rdinator bij Popronde Utrecht :)

Britney Nijkamp

Utrecht

24 jaar. Vrijgevochten Venlonaar die sinds 2017 samen met Silke de Popronde in Venlo voor zÔÇÖn rekening neemt. Houdt van muziek en is het liefst achter de schermen bezig op festivals, maar moet af en toe toch echt het podium op als gitarist bij Ben Heights.

Guus Nissen

Venlo

Ik heb altijd al een enorme affiniteit met (live) muziek gehad. In eerste plaats ben ik al sinds de jaren ÔÇÖ90 een fervent concert,- en festivalbezoeker en bovendien koop ik mijn muziek nog steeds (het liefst) fysiek. Ik doe al jaren vrijwilligerswerk bij Omroep Venray en sinds 2013 ben ik werkzaam als boeker voor HKconcerten.nl. Ook ben ik een tijdje verbonden geweest aan Cortonville als recensent en interviewer. Daarnaast organiseer ik hier en daar weleens een concertavondje, voor een kleinere of voor een grote groep mensen. En ik kan me eigenlijk bijna niets leukers voorstellen om te doen dan dat. Het mogen co├Ârdineren van de Popronde in mijn ÔÇśeigenÔÇÖ Venray zie ik dan ook als een kers op de taart.

Marc Gommans

Venray

Heeyhoi! Sinds 2018 ben ik al actief bij Popcultuur Wageningen, en sinds die tijd organiseer ik ook de Popronde. Altijd al passie gehad voor muziek en sta daarom altijd op de dansvloer in de kroeg, zit te treinen naar een technofeestje of zit op de eerste rij om naar talent te luisteren. Ook een tijdje als vocalist op het podium gestaan en schrijf tegenwoordig met 2 vriendinnen eigen muziek! Mijn drijfveer is vooral het organiseren van een legendarische avond voor anderen. Met mijn 11 jaar ervaring in de horeca is dat er bijna met de paplepel ingegoten. Tegenwoordig werk als Software Developer bij een veeteelt bedrijf, maar een feestje hoort daar nog steeds bij voor de gezonde afwisseling!

Melanie van den Bosch

Wageningen

Mijn naam is Tjahzi Oosterkamp (21) en Ik volg een opleiding tot evenementen organisatie. Ik ben woonachtig in Wageningen en doe dus samen met Melanie de Popronde in Wageningen. Ik ben sinds dit jaar nieuw, en ben dan ook trots dat ik deel mag uitmaken van de Popronde en hoop veel te leren.

Tjahzi Oosterkamp

Wageningen

Nieuwe talentvolle muzikanten een podium bieden! Ik ben programmeur van de popavonden in Theater Het Klooster, organiseer Huiskamerconcerten Woerden, ben programmamaker van Gluren bij de Buren en Struinen en sinds 2018 co÷rdinator van Popronde Woerden. Begin 2020 ben ik gestart met LeoLeo voor de productie en organisatie van evenementen. Daarnaast is mijn doel om een roster op te gaan bouwen met nieuwe talentvolle muzikanten en hen te ondersteunen in hun weg richting wereldfaam.

Mark van Leeuwen

Woerden

Hi There, Ik ben Izanka, 20 jaar en al sinds de start van de popronde Zutphen betrokken. Eerst als vrijwilliger en langzamerhand steeds verder in de organisatie betrokken geraakt. Vorig jaar ben ik afgestudeerd als Medewerker Evenementenorganisatie. Ik houd van muziek, het liefste omdat je zo de ware aard van de artiest het beste kan ervaren. Ik kijk er naar uit om met behulp van de popronde een steentje bij te kunnen dragen aan het vergroten van de nederlandse popcultuur!

Izanka Labots

Zutphen

Productie


Technische productie is mijn kant van het verhaal. Voorbereidingen, draaiboeken, supervisie en troubleshooten zodat alles loopt zoals bedacht. Met natuurlijk een fantastisch techteam en een bus vol apparatuur als onmisbare elementen. Een van de mooiste klussen in mijn jaar. Naast de Popronde werk ik mee aan vele (zomer)festivals. Werk en hobby zijn hetzelfde bij mij. Dat scheelt bij die lange dagen. In de vorige eeuw bij de Popronde begonnen als bandlid (Groove Syndicate) en later als vrijwilliger mee stagemanagen. Het contact met alle talentvolle muzikanten en hun muziek is mijn voedsel. Een geslaagde productie een goede basis voor a good nightÔÇÖs sleep. Alleen nog ergens ff een biertje na afloop.

Martijn Roselaar

Sinds 2010 ben ik bij de Popronde betrokken. In Nijmegen ben ik als stage manager begonnen en vanaf 2012 jaar ga ik regelmatig mee naar andere steden. Ik probeer in elke stad mooie plekken te vinden voor de promo-lampjes zodat iedereen weet dat de Popronde in town is. Verder help mee met het opbouwen en afbreken van geluidssetjes, regel ik de betaling voor het avondeten en afterparty's, zorg ik dat de techniek bus goed gevuld is met eten en drinken en spring ik bij waar het nodig is. Zeg maar de Popronde manusje-van-alles.

Rinse Mesker

Technische productie Popronde, Tour en Stage management, festival productie. Popronde, omdat dit het gaafste festival is, met ieder jaar weer het meest frisse, kwalitatieve aanbod van de Nederlandse popsector. Een 10 weekse educatieve karavaan van pop. Daarnaast is het een voorrecht om met zo'n fijn en hecht team te werken, iedere dag weer te kunnen assisteren bij hetgeen de lokale co├Ârdinatoren met hart en ziel hebben opgezet. Vanuit het tech-team van de Popronde, proberen we alle deelnemende muzikanten voor te bereiden op een verdere lange carri├Ęre in de muziek. Mijn persoonlijke ambitie is om, zo lang het nog energie oplevert, want dat doet het nog steeds bijna elke dag, muzikanten te ondersteunen in het focussen op het maken van prachtige trillende lucht.

Sebastiaan Kemperman

Communicatie


Hi ik ben Elise en ik ben sinds 2020 onderdeel van het communicatieteam. Kei leuk! Ik maak zelf muziek en vind dat er vÚÚl meer live muziek in de kroegen mag komen! Ik word gelukkig van harmonies, goede basloopjes en goede bluesy gitaar riff, krijg een lachkick van valse noten (sorry), en smelt van kids met muzikaal talent. Niets overtreft voor mij de muziek van Fleet Foxes, en een flinke dosis melancholie in muziek vind ik heeeerlijk. Af en toe moet ik me even helemaal in het zweet dansen op de dansvloer en het geld dat ik aan het einde van de maand overhoud geef ik het liefst uit aan concertjes.

Elise Bos

Als stagiair in 2019 begonnen bij Popronde, nu verantwoordelijk voor alle hiphop-gerelateerde zaken en de (samenwerkingen met) maatschappelijke initiatieven. Ondersteund daarnaast de co÷rdinatoren bij het programmeren van de Ĺkleinereĺ genres. Fervent festivalganger & concertbezoeker en luistert gemiddeld 8,5 uur per dag naar muziek.

Joao de Groot

Sinds 2018 vlieg ik tijdens Popronde, gewapend met mijn camera, van hot naar her de steden door om de muzikale avonturen, toffe locaties en gezelligheid vast te leggen!

Jessie Kamp

Sinds 2009 beheren we de Popronde website en heb ik ervoor gezorgd dat je je niet meer met een uitgeprint word.doc en een gebrand cd'tje per post moet inschrijven, maar dat dit snel en eenvoudig via de website gaat. Elk jaar maken we dit beter en breiden we de functionaliteit uit, voor zowel artiesten, als co├Ârdinatoren, fotografen, selectie commissie, organisatie en nog meer. What's next?

Dick van Lieshout

Ik werk sinds begin 2013 aan de Popronde website, samen met mijn collegaÔÇÖs. Ik ben gaandeweg in het project gerold, van kleine aanpassingen aan de website tot het herbouwen van de gehele website en het maken van de webapp en iOS app. Ik vind de Popronde een gaaf en uniek concept met een toffe stijl!

Femke van Gemert