GIAN

GIAN is de band van producer, muzikant/vocalist Johnny Ray en vocalist Eddie Dukan. In een lentenacht van 2018, besloten ze een nummer te schrijven. Deze track “Hennessy” was het startschot voor vele studio sessies. Met z’n tweeën en met bevriende producers ontstond de sound en stem van GIAN. Het duo mixt dromerige lyrics met trap beats en live instrumenten.
Hip Hop Pop
Luister track
GIAN

KINK Popronde Podcast - 31 augustus 2022 02.09.22

KINK Popronde Podcast - Iedere woensdagavond hoor je Popronde Radio op KINKnl, het themakanaal van KINK voor muziek van eigen bodem. Bas van Dalen en Tessa Mol stellen de selectie aan je voor, blikken terug op 25 jaar Popronde en draaien vooral heel veel muziek van (oud-) deelnemers. Tijdens de Popronde reist KINK mee om podcasts te maken vanuit de verschillende steden!
Lees meer

KINK Popronde Podcast - 28 juli 2021 29.07.21

KINK Popronde Podcast - Iedere woensdag hoor je Popronde Radio op KINK INDIE, het themakanaal van KINK waar je de beste nieuwe muziek ontdekt. Tessa Mol, Bas van Dalen en Chris Moorman stellen de selectie aan je voor, blikken terug op 25 jaar Popronde en draaien vooral heel veel muziek van (oud-) deelnemers. Tijdens de Popronde reist KINK mee om podcasts te maken vanuit de verschillende steden!
Lees meer

Popronde Presents - New Music Monday 26072021 26.07.21

Wie Popronde zegt, zegt nieuwe muziek! Iedere maandag schotelen we je de meest verse tracks voor van acts uit de selectie van dit jaar en voorgaande jaren. Lekker om je week mee te beginnen!
Lees meer
GIAN
Utrecht GIAN
Fotograaf: Jessie Kamp Fotografie
GIAN
Utrecht GIAN
Fotograaf: Jessie Kamp Fotografie

Zie ook andere acts uit 2019