Changing Tides

Changing Tides is een 5-koppige band uit Nederland. De band haalt de meeste inspiratie uit het metalcore en deathcore genre. Met een energieke podiumpresentatie en keiharde riffs zetten ze elke zaal op z'n kop! In 2020 brachten ze 3 singles uit. Ook brachten ze een K3 cover uit van 10.000 luchtballonnen die elke vorm van media bereikt heeft!
Metal
Luister track
Never Mind The Hype
Changing Tides

Popronde Tilburg - Door de ogen van... 10.11.21

Jetty van Kooij. Hongerig naar livemuziek, kan Jetty zich dit najaar weer voor even onderdompelen in een warm bad vol toffe live acts. Ze bezocht Popronde Tilburg en brengt verslag uit van de optredens van de Popronde acts. Wat ze daar allemaal voor moois zag lees je hier...
Lees meer

KINK Popronde Podcast - 4 augustus 2021 05.08.21

KINK Popronde Podcast - Iedere woensdag hoor je Popronde Radio op KINK INDIE, het themakanaal van KINK waar je de beste nieuwe muziek ontdekt. Tessa Mol, Bas van Dalen en Chris Moorman stellen de selectie aan je voor, blikken terug op 25 jaar Popronde en draaien vooral heel veel muziek van (oud-) deelnemers. Tijdens de Popronde reist KINK mee om podcasts te maken vanuit de verschillende steden!
Lees meer

Popronde presents - New Music Monday 12072021 12.07.21

Wie Popronde zegt, zegt nieuwe muziek! Iedere maandag schotelen we je de meest verse tracks voor van acts uit de selectie van dit jaar en voorgaande jaren. Lekker om je week mee te beginnen!
Lees meer

Zie ook andere acts uit 2021