Boaz

Boaz

Fotograaf: Satellite June

Country / Soul


Boaz Roelevink, Boaz, een 20-jarige zanger uit Harlingen heeft net zijn debuutalbum opgenomen en is klaar om er het podium mee op te gaan. Country, Blues and Soul zijn de invloeden die je terug hoort op dit album genaamd 'Keep It SImple'.

Oor

Blog

Spotify
New Music Monday - 27022023 // Wie popronde zegt, zegt nieuwe muziek! Iedere maandag schotelen we je de meest verse tracks voor van acts uit de selectie van dit jaar en voorgaande jaren. Lekker om je week mee te beginnen!
Nieuws
De Week van het Nederlands Poptalent // Samen met No Man's Land en GRAP slaan we de handen ineen en roepen 1 t/m 7 december uit tot Week van het Nederlands Poptalent. In die week zijn er verschillende evenementen waar we de schijnwerpers richten op het poptalent van Nederland. Lees snel verder voor meer info over deze week
Nieuws
Popronde Rotterdam - de foto's // Op zaterdag 5 november hingen we de Popronde vlag uit in Rotterdam. We begonnen die dag lekker vroeg, 13.00 uur welteverstaan, en sloten de Popronde-dag net voordat de klok rond was af in Bar3. Jessie Kamp, was er die dag bij om het feestje vast te leggen. Zoals altijd met heel veel toffe foto's als bewijs van een toffe Popronde!
Podcast
KINK Popronde Podcast - 5 oktober 2022 // Iedere woensdagavond om 21.00 uur hoor je op KINK indie Popronde Radio. In deze radioshow, die later als Podcast terug te luisteren is bespreken KINK dj Bas van Dalen, Rico Neeter en Chris Moorman de laatste Popronde Nieuwtjes, de programma's van de steden en word en enkel en alleen maar muziek gedraaid van (oud-) Popronde deelnemers.
Nieuws
Popronde Eindhoven - de foto's! // Op 30 september reed de Popronde bus naar lichtstad Eindhoven. Aan de gevel van caféetjes in Stratumseind en andere gezellige straten, lichtten onze Popronde bordjes op. Er klonk muziek - drukte bij de metal en de hip hop stage in Dynamo, en drukte in de kroegen - het was een mooie Popronde avond!

2022 - Jessie Kamp Fotografie (Boaz in Rotterdam)
Fotograaf: Jessie Kamp Fotografie
2022 - Jessie Kamp Fotografie (Boaz in Rotterdam)
Fotograaf: Jessie Kamp Fotografie
2022 - Jessie Kamp Fotografie (Boaz in Eindhoven)
Fotograaf: Jessie Kamp Fotografie
2022 - Jessie Kamp Fotografie (Boaz in Eindhoven)
Fotograaf: Jessie Kamp Fotografie