Wasted Youth Club

Wasted Youth Club

Fotograaf: Anna Wetzel

Garage / Rock


De party Garage van Wasted Youth Club wordt geïnspireerd door de overlevingstocht van vier vrienden in hun quarter-life crisis en bands als Fidlar, Together Pangea en Ty Segall. Gevoed door zweet en bier creëert Wasted Youth Club live een muur van energie die zowel het podium als de barrière tussen band en publiek zal slopen.

OorNever Mind The Hype

Blog

Podcast
KINK Popronde Podcast 14 december 2022 // Iedere woensdagavond om 21.00 uur hoor je op KINK indie Popronde Radio. In deze radioshow, die later als Podcast terug te luisteren is bespreken KINK dj Bas van Dalen, Rico Neeter en Chris Moorman de laatste Popronde nieuwtjes, de programma's van de steden en wordt er enkel en alleen maar muziek gedraaid van (oud-) Popronde deelnemers.
YouTube
De avonturen van Wasted Youth Club // We vroegen deze party-punkers om met de camera in de hand op stap te gaan en verslag te doen van hun hectische Popronde weekend. Wil jij weten hoe het er achter de schermen aan toegaat bij Wasted Youth Club? Check hier de ongecensureerde avonturen...
Nieuws
Popronde Utrecht - de foto's! // Op donderdag 20 oktober streken we neer in Utrecht en klonk er in alle hoeken van de stad weer muziek van Popronde acts. Op veel locaties was het dringen om nog binnen te komen. Jessie was er gelukkig weer bij om deze mooie avond vast te leggen
Podcast
KINK Popronde Podcast - 28 september 2022 // Ieder week hoor je op woensdagavond Popronde Radio op KINK indie. Bas van Dalen neemt samen met studiogasten Chris Moorman en Rico Neeter de programma's van de Popronde steden door en je hoort uiteraard enkel en alleen muziek van de huidige Popronde selectie en van acts die ooit aan Popronde deelnamen.
Spotify
Popronde Presents - New Music Monday 05092022 // Wie Popronde zegt, zegt nieuwe muziek! Iedere maandag schotelen we je de meest verse tracks voor van acts uit de selectie van dit jaar en voorgaande jaren. Lekker om je week mee te beginnen!

2022 - Jessie Kamp Fotografie (Wasted Youth Club in Utrecht)
Fotograaf: Jessie Kamp Fotografie
2022 - Jessie Kamp Fotografie (Wasted Youth Club in Utrecht)
Fotograaf: Jessie Kamp Fotografie