Oliver Pesch

Oliver Pesch

Fotograaf: Danique van Kesteren

Singer/songwriter / Alternative


Oliver Pesch brengt Moderne Westcoast Americana naar Nederland. Frisse, kritisch uitgedachte songs, op de plaat én live zowel toegankelijk als overtuigend. Met zijn 2e single 'Shelly' scoort Pesch een 'Topsong' op NPO Radio 2 en is frequent te horen op 3fm en Radio Veronica. DJ's Rob Stenders en Leo Blokhuis noemen hem dan ook als veelbelovend talent!

Blog

Spotify
New Music Monday - 27032023 // Wie popronde zegt, zegt nieuwe muziek! Iedere maandag schotelen we je de meest verse tracks voor van acts uit de selectie van dit jaar en voorgaande jaren. Lekker om je week mee te beginnen!
Spotify
Popronde Presents - New Music Monday - 09012023 // Wie popronde zegt, zegt nieuwe muziek! Iedere maandag schotelen we je de meest verse tracks voor van acts uit de selectie van dit jaar en voorgaande jaren. Lekker om je week mee te beginnen!
Nieuws
Het Eindfeest - De foto's! // Op 3 december waren de zalen van Melkweg Amsterdam het decor van het laatste Popronde feestje van het jaar. Die avond speelden er 26 acts uit de selectie, van punk tot techno en folk en drum 'n bass. We beleefden mooie memorabele momenten, magische optredens, swingende feestjes, muisstille zalen en voor het eerst in de Popronde geschiedenis klassieke muziek! Het was een onvergetelijk mooie avond.
Nieuws
De Week van het Nederlands Poptalent // Samen met No Man's Land en GRAP slaan we de handen ineen en roepen 1 t/m 7 december uit tot Week van het Nederlands Poptalent. In die week zijn er verschillende evenementen waar we de schijnwerpers richten op het poptalent van Nederland. Lees snel verder voor meer info over deze week
Podcast
KINK Popronde Podcast - 28 september 2022 // Ieder week hoor je op woensdagavond Popronde Radio op KINK indie. Bas van Dalen neemt samen met studiogasten Chris Moorman en Rico Neeter de programma's van de Popronde steden door en je hoort uiteraard enkel en alleen muziek van de huidige Popronde selectie en van acts die ooit aan Popronde deelnamen.

2022 - Jessie Kamp Fotografie (Oliver Pesch in Amsterdam)
Fotograaf: Jessie Kamp Fotografie
2022 - Jessie Kamp Fotografie (Oliver Pesch in Amsterdam)
Fotograaf: Jessie Kamp Fotografie
2022 - Jessie Kamp Fotografie (Oliver Pesch in Nijmegen)
Fotograaf: Jessie Kamp Fotografie
2022 - Jessie Kamp Fotografie (Oliver Pesch in Nijmegen)
Fotograaf: Jessie Kamp Fotografie