Faske

Faske is een muzikant die inspiratie haalt uit het paradoxale bestaan van een twintiger. Zijn EP ‘Jij Belt Mij Alleen Wanneer Jij Dronken Bent’ is net uit. De teksten beschrijven de feestjes, opstapelende studieschuld en sporadische hartzeer. Deze thematiek gaat gepaard met een mix van traditionele instrumenten, orgels en poppy synths uit de jaren 80.
Nederlandstalig
Luister track
3voor12 Talent
Faske

De Acts van Popronde 2022: Faske 13.10.22

Hij meldde zich al eerder aan voor de Popronde, maar dit jaar is het dan eindelijk raak en is Fasil a.k.a Faske onderdeel van de Popronde selectie en tourt hij dit najaar door heel Nederland. Er staan al 30(!) shows op het programma. Het wordt tijd om kennis te maken! Wij spraken met hem over zijn muziek en verwachtingen van Popronde
Lees meer

Popronde Haarlem - de foto's! 11.10.22

De Popronde tour is inmiddels een maand aan de gang. We kijken weer terug op een geslaagd weekend in Den Bosch, Assen, Dordrecht en Haarlem. Fotografe Jessie was erbij in Haarlem en legde het Popronde feestje vast. Bekijk hier de foto's van Popronde Haarlem op zaterdag 8 oktober 2022.
Lees meer

KINK Popronde Podcast - 24 augustus 2022 26.08.22

KINK Popronde Podcast - Iedere woensdag hoor je Popronde Radio op KINK INDIE, het themakanaal van KINK waar je de beste nieuwe muziek ontdekt. Vandaag bespreken Bas van Dalen en Chris Moorman de programma's van Roermond, Woerden en Wageningen en gaat het over een aantal bekende gezichten binnen de nieuwe Popronde selectie.
Lees meer
Faske
Haarlem Faske
Fotograaf: Jessie Kamp Fotografie
Faske
Breda Faske
Fotograaf: Jessie Kamp Fotografie
Faske
Haarlem Faske
Fotograaf: Jessie Kamp Fotografie
Faske
Breda Faske
Fotograaf: Jessie Kamp Fotografie

Zie ook andere acts uit 2022