Johnny loves me

Johnny deelt op speelse wijze wat hem raakt in zijn verkenning van het leven. Over liefde voor de ander en jezelf, hartzeer en herstel, verpakt in toegankelijke alt-poptunes. Het is aan jou om te bepalen hoe je zijn wereld in wil duiken. Kom voor aan het podium e-moshen (emotioneel zijn en moshen), of ga de diepte in met je ogen dicht en Johnny in je oren.
Pop Hip Hop
Luister track
Johnny loves me

Popronde Presents - New Music Monday 21112022 21.11.22

Wie popronde zegt, zegt nieuwe muziek! Iedere maandag schotelen we je de meest verse tracks voor van acts uit de selectie van dit jaar en voorgaande jaren. Lekker om je week mee te beginnen!
Lees meer

KINK Popronde Podcast 12 oktober 2022 12.10.22

Iedere woensdagavond om 21.00 uur hoor je op KINK indie Popronde Radio. In deze radioshow, die later als Podcast terug te luisteren is bespreken KINK dj Bas van Dalen, Rico Neeter en Chris Moorman de laatste Popronde Nieuwtjes, de programma's van de steden en word en enkel en alleen maar muziek gedraaid van (oud-) Popronde deelnemers.
Lees meer

KINK Popronde Podccast - 14 september 2022 16.09.22

Ieder week hoor je op woensdagavond Popronde Radio op KINK indie. Bas van Dalen neemt samen met studiogasten Chris Moorman en Rico Neeter de programma's van de Popronde steden door en je hoort uiteraard enkel en alleen muziek van de huidige Popronde selectie en van acts die ooit aan Popronde deelnamen.
Lees meer
Johnny loves me
Nijmegen Johnny loves me
Fotograaf: Jessie Kamp Fotografie
Johnny loves me
Nijmegen Johnny loves me
Fotograaf: Jessie Kamp Fotografie

Zie ook andere acts uit 2022