2012 - Bart Notermans (The Pignose Willy's in Tilburg)

Selectiecommissie

De selectiecommissie voor Popronde 2017 bestaat uit...:


Aafke Romeijn

Aafke Romeijn

Aafke Romeijn (1986) is muzikant, journalist & schrijver. Haar kat heet Henk. (foto: Marc Deurloo)

Adai O'Bryan

Adai O'Bryan

Adai is één van de oprichters van Puna.nl. Een website dat opgericht is in 2006 en vandaag de dag ruim 600.000 unieke bezoekers per maand bereikt. Samen met zijn collega's zijn zij jaar in jaar uit opzoek naar nieuw muziektalent.

Adriaan Muts

Adriaan Muts

Full Spectrum is ruim 12 jaar actief als agency en management. Met een selectief roster van indie, postrock, electronica en drum'n bass bedient Full Spectrum clubs en festivals in geheel Europa. Adriaan Muts (1975) vertegenwoordigt o.a. Applescal, Black Sun Empire, CUT_, Gidge en GOSTO. Hij is altijd op zoek naar de eigenheid: wat heeft de act te vertellen?

Aldo Bruining

Aldo Bruining

Aldo is sinds 2005 actief in de muziekindustrie, hij heeft een brede werk ervaring binnen de gabber, jazz, hiphop, techno. klassiek, bass en beats scenes, en zelfs een beetje punk. Programma’s samenstellen, talent ontwikkeling en het connecten van mensen zijn de speerpunten binnen zijn werk. Op dit moment is Aldo als freelancer werkzaam bij 24Classics, ADE Beats, Neerlands Dope en het Vrijland Festival. Voor de Popronde heeft hij meningen over: electronica, funk/soul/r&b, hiphop, ska/reggae. (fotocredits: Krijn van Noordwijk)

Amir Charles

Amir Charles

Amir is sinds 2016 werkzaam bij 3FM. Naast muzieksamensteller is hij coördinator van het muziekplatform 3FM Serious Talent, waarmee jonge, talentvolle Nederlandse acts door 3FM in de spotlights worden gezet. Amir struint dus stad en land af op zoek naar de toekomstige Nederlandse festivalheadliners. Hiervoor werkte hij onder andere bij MTV, TMF & Buma Stemra.

André Keij

André Keij

André Keij is programmeur en promotor van Appelpop, is agent bij SOZ Concerts en werkt onder de vlag van zijn bedrijf Keij Promotions ook als independent plugger en consultant. Voorheen werkte hij onder andere voor VPRO 3voor12, was hij DJ bij Kink FM en maakte hij deel uit van DJ-duo Southern Daredevils waarmee hij draaide bij concerten en festivals (oa Rockabilly, Rock & Roll en Americana).

Angelique Houtveen

Angelique Houtveen

Angelique is DJ bij NPO 3FM. Elk weekend maakt ze Nederland wakker tussen 06:00 en 09:00 uur met praatjes, een fijne sfeer en natuurlijk muziek. Voorheen was ze dagelijks te horen op FunX en NPO Radio 6 Soul & Jazz. Naast radio werkt ze aan eigen projecten die alles met muziek en emoties te maken hebben. Haar boodschap: wat je ook luistert, elke muzieksoort heeft een ingang naar je emoties. Het kan je mood versterken of je juist even alles doen vergeten. Als je maar luistert. Fan van artiesten die zichzelf echt durven te laten zien #kendricklamar.

Aram Haagsman

Aram Haagsman

Iedereen begint ergens. Maar Aram begon in een kraakpand. Na z'n handen tot bloedens te hebben gedrumd in punk-, noise- en popbands, is Aram het best op z'n plek als regelneef. Sinds 2010 is hij artist manager en sinds twee jaar mede-eigenaar van het managementkantoor Tin Ear Management Company. Tin Ear verzorgt het dagelijks en zakelijk management van onder meer Afterpartees, Anna Rune, Breaking Levees, Maison du Malheur, Orgel Vreten, The Silverfaces, traumahelikopter, T-99 en zZz

Arie van Vliet

Arie van Vliet

www.google.nl

Aron van der Ploeg

Aron van der Ploeg

Aron van der Ploeg is oprichter van muziekbedrijf The Missing Sync, dat is gespecialiseerd in het vinden, produceren en licenseren van muziek voor commercials, film en tv. The Missing Sync vertegenwoordigt artiesten zoals The Brahms, Sunday Sun en Kris Berry. Vele grote internationale merken waaronder Volkswagen, IKEA, BMW, T-Mobile, Samsung en Heineken wisten het bedrijf al te vinden. De muziek uit het roster van The Missing Sync is ook te horen in TV series, films en trailers zoals Californication, Suits, NCIS, Rokjesdag en The Beauty & The Beast.

Atte de Jong

Atte de Jong

Atte is bijna 20 jaar werkzaam in de muziekindustrie, als RTV promoter, oftewel plugger. Hij heeft gewerkt bij Edel, PIEP, Virgin, EMI en PR-Indies, waarbij hij promotie deed voor artiesten als Goo Goo Dolls, Moloko, Spiller, Rolling Stones, Lenny Kravitz, BRMC, Guus Meeuwis, The Deaf en vele andere anderen in binnen- en buitenland. Sinds 3 jaar is hij werkzaam voor zichzelf als RTV promotor en heeft sindsdien gewerkt met oa Bells of Youth, Jack & the Weatherman, Lorren, Vintage Future & Mell en vele andere (beginnende) acts.

Barry Spooren

Barry Spooren

Barry Spooren deed zelf al eens mee aan de Popronde met zijn voormalige band Silence is Sexy en is, na vijf jaar bij Incubate Festival in Tilburg gewerkt te hebben, nu marketeer en assistent programmeur bij Le Guess Who? Festival in Utrecht. Daarnaast schrijft hij op muzieksite Licking the Rabit dagelijks over nieuwe muziek.

Bart van Haare

Bart van Haare

Bart van Haare werkt bij Double Vee Concerts in Rotterdam en werkt daar met Willem Venema. Sinds 2011 actief in de muziekindustrie en een passie voor live muziek. (photo credit: Micha Anhalt)

Bart Wismans

Bart Wismans

Bart is verantwoordelijk voor A&R en labelmanagement bij Suburban Records en is medeoprichter van het Benelux pers promotie kantoor Kamikaze-PR.

Bas Barnasconi

Bas Barnasconi

Bazz maakt muziek. Al z'n hele leven, eerst met VanKatoen, nu met de Bazzookas. Daarnaast is hij begonnen met Pinguinradio.com, omdat hij bang is dat er anders alleen maar 'middle of the road-muziek' op de radio te horen is. Volgens hem is het namelijk in de berm juist het spannendst! Dat meer mensen dat vinden blijkt: met meer dan 2.3 miljoen streamstarts (=luisterbeurten) per maand is pinguinradio.com de grootste indie-webradio van Europa!

Bob Verhagen

Bob Verhagen

Na het afronden van een meewerkstage bij Incubate is Bob Verhagen in 2013 begonnen met het organiseren van de succesvolle concertreeks Nightbirds. Vanaf 2014 is hij actief als bookingagent bij Lexicon Bookings waar hij werkt met onder andere Lookapony, Tamarin Desert en Moon Tapes, daarnaast vertegenwoordigd hij een heleboel internationale acts waaronder Youth Code, Newmoon, A Giant Dog en vele anderen. Ook stelt Bob zich sinds kort op als artist manager en wil hij zich daar de komende jaren verder in ontwikkelen.

Casper Knipscheer

Casper Knipscheer

Tegenwoordig boeker bij Twist Agency waarbij hij samenwerkt met artiesten zoals Typhoon, Diggy Dex, Dope D.O.D, Brainpower, Drummakid, Terilekst, Kenny B, Re:Freshed Orchestra, LAKSHMI, Shirma Rouse, Henny Vrienten, Ernst Jansz en Jef Neve. In het verleden radio DJ en tv maker bij /538 Juize, onderwijs ontwikkeld voor de Herman Brood Academie, boekt en (tour)management diverse artiesten. Deed dat laatste ook voor Method Man, Redman, en Wu-Tang.

Christiaan Walraven

Christiaan Walraven

Sinds 2011 werk ik bij 3voor12, als Redacteur Live Muziek. Dat houdt in dat ik alle bands uitnodig die bij 3voor12 Radio op 3FM live komen spelen, de 3voor12 Presenteert concerten door het land regel, de lineup van de eigen podia en sessies op festivals bepaal en achteraf ook besluit welke nummers van welke bands uiteindelijk in 3voor12 Radio en de diverse TV programma's komen. Daarnaast ben ik programmamaker en presentator bij Radio Mortale, het radioprogramma voor opkomende bands en beats van eigen bodem.

Clara Vissers

Clara Vissers

Mijn naam is Clara en ik ben altijd met veel verschillende dingen bezig die met muziek te maken hebben. Freelance doe ik klusjes bij ESNS, ITGWO, ADE, Otis Park, POPnl en Stichting GRAP. Regelmatig ben ik lid van een jury bij o.a. de Amsterdamse Popprijs of kom je me tegen als ik plaatjes draai bij concerten. Op dinsdag avond maak ik programma bij Radio Mortale, waar we ons bezig houden met muziek van Nederlandse bodem. Tussen de klussen door werk ik alweer 6 jaar bij de Melkweg en hou ik me bezig met toffe bands van over de hele wereld bij label/distributeur de Konkurrent.

Conjo Vergeer

Conjo Vergeer

NederklinkerConjo is presentator van Nederklinkers, het meest chauvinistische programma van je radio. Het programma is eigenlijk één grote reclamespot voor de beste muziek van eigen bodem. Nederklinkers richt zich uitsluitend op Nederlandse bands en geeft vaak wat extra aandacht aan opkomende talenten uit de provincie Utrecht. Op 19 april 2015 werd het 15-jarig jubileum gevierd in het Hofman Cafe in Utrecht. Nederklinkers wordt wekelijks op zondagmiddag uitgezonden op RouletteFM en op maandagavond op IndieXL.nl

Daniël de Keizer

Daniël de Keizer

Daniel is eigenaar van Eighty Five, een muziek consultancy voor o.a. (project)management, marketing, branding, creatieve concepten en live events. Eighty Five verzorgt het management van Roelie Vuitton en Dichter en werkte in het verleden o.a. voor Pink Oculus en Ntjam Rosie.

Dax Vismale

Dax Vismale

Dax Vismale is publisher / A&R voor music agency The Missing Sync. The Missing Sync is uitgever van o.a. Kris Berry, Sunday Sun, David Douglas, The Brahms, The Indien, Splendid en IX. Daarnaast heeft The Missing Sync muziek geplaatst in internationale TV-series als Suits, NCIS en Shameless en in commercials van Heineken, Volkswagen, Martini en IKEA.

Dennis van Leeuwen

Dennis van Leeuwen

Dennis van Leeuwen (1971) Was gitarist bij Kane, inmiddels songwriter, producer, en manager voor verschillende projecten, artiesten en bands.

Dolf Bekker

Dolf Bekker

Afgestudeerd bassist aan de Popafdeling van het Conservatorium van Amsterdam en is sinds 2009 actief in de muziekindustrie. In 2011 vertrok Dolf naar Londen waar hij een Master in Music Industry Management & Artist Development volgde. In Londen is hij 4 jaar lang werkzaam geweest als Promoter, Agent en Production Manager voor concerten, zalen en festivals verspreid over de UK. Sinds eind 2014 weer terug in Nederland, o.a. werkzaam geweest als A&R Manager bij CTM/Imagem. Op dit moment is Dolf Music Supervisor bij Sizzer Amsterdam en Artist Manager van het Amsterdamse elektronische duo CUT_

Edwin Mulder

Edwin Mulder

Boeker bij Topbillin’. Naast een aantal dj-acts waaronder The Partysquad verzorg ik de boekingen voor live-acts zoals Jonna Fraser, Yung Nnelg, Falco Benz, Zwart Licht, Nicole Bus, Adje en Cho.

Elles van Aarle

Elles van Aarle

Elles van Aarle is label & PR manager bij Dox Records, het label van onder meer New Cool Collective, Myles Sanko, Giovanca, Benjamin Herman en Benny Sings. Samen met de artiesten ontwikkelt van Aarle langetermijnstrategieën, waarbij geopereerd wordt vanuit een sterke, online georiënteerde visie, op maat gemaakt per project of artiest. Daarnaast zit Elles in de organisatie van Chicks in the Bizz: een netwerkplatform voor vrouwen die werkzaam zijn in de muziekindustrie.

Erik Delobel

Erik Delobel

Erik Delobel studeerde Culturele Maatschappelijke Vorming in Zwolle. Na zijn studie startte hij bij Productiehuis Oost-Nederland waar hij projectleider werd van het project: Woord in Uitvoering, een hiphop project voor alle grote MBO's in Overijssel. Na het project 5 jaar werkzaam geweest voor poppodium Het Burgerweeshuis te Deventer. Vanaf 2010 programmeur van poppodium Hedon te Zwolle en sinds 2013 artistiek leider van dat podium, en dus inhoudelijk verantwoordelijk voor programma, studentenprogramma ( Buro Ruis) HBO / MBO intro, Kunstbende, Cultuureducatie/ Productiehuis.

Erik Zwennes

Erik Zwennes

Erroll Antonie

Erroll Antonie

Erroll Antonie is hoofd A&R van BMG Talpa Music waar hij werkt met en voor nationale en internationale artiesten, componisten en producers van BMG Talpa. Uiteraard is hij ook op zoek naar nieuw talent. Belangrijk voor Antonie zijn de songs, zeggingskracht, drive, output van een band of act, de liedjes, de (productionele) visie, de relevantie en de eigenheid.

Eva Koreman

Eva Koreman

Eva Koreman is DJ bij 3FM.

Eva van Netten

Eva van Netten

Ik speel heel hard gitaar, organiseer o.a Welcome to the Village, manage en boek een aantal bands onder de naam Wolf.Atlas, bemoei me met programma bij Podium Asteriks en geef les aan studenten van de Academie voor Popcultuur. En Popronde is te gek en erg belangrijk voor zowel jonge bands die veel willen spelen alsmede voor de stad. In de toekomst wil ik nog heel veel gaan touren.

Farid Benmbarek

Farid Benmbarek

Farid Benmbarek is A&R manager van het belangrijkste onafhankelijk hiphoplabel Top Notch, dat platen heeft gereleased van bekende hiphopacts als Extince, Opgezwolle, De Jeugd van Tegenwoordig, The Opposites, Lucky Fonz III, Palio SuperSpeed Donkey en Zwart Licht. Benmbarek was met Sticks programmamaker en radiopresentator bij Lijn5/FunX en freelance schrijver voor onder andere State Magazine en DJBROADCAST. Als lid van de werkgroep Edison Pop, is hij verantwoordelijk voor de nieuwe invulling van de Edison Awards.

Flip van der Enden

Flip van der Enden

Actief in de muziek sinds het oorspronkelijke vinyltijdperk. o.a. als pers/radiopromotor bij div. platenmaatschappijen, A&R manager, muzieksamensteller/programmamaker bij div. omroepen. Tegenwoordig docent popgeschiedenis op het Conservatorium van Amsterdam en muziekredacteur Pinguinradio.com.

Frank Kimenai

Frank Kimenai

Frank Kimenai is een veelzijdige muziekprofessional. Vanaf zijn 16e speelde hij in allerlei herriebands waarmee hij de wereld rondtoerde. Als organisator werkte hij als programmeur bij Poppodium 013 in Tilburg, is hij een van de oprichters van het Incubate festival, runt 'ie tegenwoordig het boekingskantoor Lexicon Bookings, en het managementkantoor Tin Ear Management. Frank werkt samen met acts als traumahelikopter, Afterpartees, Maison du Malheur en The Silverfaces. Tevens is hij parttime consultant voor bands en voor het Fonds Podium Kunsten en oefent hij bestuursfuncties uit bij oa. Record Store Day en Music Managers Forum.

Frank Satink

Frank Satink

Frank Satink eigenaar van Goomah Music (label / boekingen) en Ev’Hands (betrokken bij festivals, concerten en evenementen zoals Dauwpop, Zwarte Cross, Metropool Hengelo, Ribs & Blues etc).

Frank van der Lende

Frank van der Lende

'Frank van der Lende, 3FM-DJ met 'n voorliefde voor rock 'n roll en muziek waar je in hoort dat de maker het met zijn of haar hart zingt en er genoten wordt tijdens het live spelen!

Gaétan van de Sande

Gaétan van de Sande

Ik ben een freelancende duizendpoot binnen het hiphop-genre. Werk voor o.a. Mr. Polska, Kleine Viezerik en ENCORE. Volgens Noisey en Puna.nl een van de "meest invloedrijke personen binnen de Nederlandse hiphop".

Geert van der Velde

Geert van der Velde

Geert van der Velde is zanger/muzikant onder het muzikale pseudoniem The Black Atlantic. Verder is hij actief als bandcoach, producer, en in grote mate als projectmanager van het professionaliserings en talentontwikkelingstrajetct "Freesonica" voor jonge Friese acts. Van der Velde tourt sinds 2007 wereldwijd met The Black Atlantic en heeft een grijs verleden in een Amerikaanse hardcore band, Shai Hulud, als schreeuwende frontman.

Hanna Vink

Hanna Vink

Hanna Vink was drie jaar werkzaam voor Paul de Leeuw als muziekproducer/redacteur en vijf jaar als muzieksamensteller bij De Wereld Draait Door, waar ze verantwoordelijk was voor de minuut en (muzikale) tafelonderwerpen. Sinds een half jaar is Hanna label/projectmanager bij Dapper en Top Notch

Hendrik-Jan Derksen

Hendrik-Jan Derksen

Hendrik-Jan Derksen Is al jaren actief als DJ/producer, programmeur en supporter van jong talent. Hij brengt Italo en Disco uit met Rimini Rimmers, sloot met tropical bass act De Tropen een paar keer DTRH af, Zette als Slowpoke metal weer mee op de kaart op Lowlands als Helga's house of pain. Tevens is hij vaste programmeur voor onder andere de Zwarte Cross en vele andere festivals waar hij steeds inzet op inpassen van jong talent en nu ook bij ons in de selectiecommissie deze "meester van de ondergrondse feestjes" ! (foto: Bernard Bodt)

Henk Kanning

Henk Kanning

Henk Kanning werkt voor meerdere muzikale platformen en is daarnaast DJ. Als radiomaker was hij een drijvende kracht bij Kink FM. Tegenwoordig is Kanning wekelijks te horen bij Pinguin Radio en regelmatig te gast voor muzikale items op Radio 1. Tevens is HNK een veelgevraagd DJ in de zalen en op de zomerfestivals.

Henkjan Onnink

Henkjan Onnink

Managing partner/boeker Agents After All, studeerde Communicatie-wetenschap in Nijmegen en was actief als vrijwilliger in Poppodium Doornroosje. Van 1996 tot 2004 was hij boeker bij Mojo Concerts en festivalprogrammeur van de Nederlandse acts voor Lowlands en Pinkpop. Is mede-eigenaar van Agents After All en verantwoordelijk voor de boekingen van onder meer Racoon, Caro Emerald, Chef’Special, Moke, Kris Berry & Rita Zipora.

Herman Hofman

Herman Hofman

Herman Hofman is DJ bij 3FM en presenteert de ochtendshow in het weekend. Houdt van alles wat een hart heeft. Het mag rammelen, als het maar eigen is en er een gedachte achter zit. HipHop, metal, singer/songwriter, mierzoete pop - alles kan. Als je lui bent geweest, vindt-ie je een lul.

Huub Reijnders

Huub Reijnders

Huub Reijnders is producer en eindbaas bij Hooray For Music.

Ide Koffeman

Ide Koffeman

Ike de Zeeuw

Ike de Zeeuw

Ike de Zeeuw is zanger/gitarist bij de band WOLVON en een van de mensen achter Lepel Concerts. Schrijft voor Filter Groningen en was verantwoordelijk voor de organisatie van Popronde Groningen van 2011 tot en met 2014.

Ilana Goldstoff

Ilana Goldstoff

Ilana Goldstoff is 12 jaar werkzaam geweest als boeker en manager van zowel gevestigde namen als nieuw talent. Een jaar geleden maakte ze de overstap naar Sizzer Amsterdam waar ze als Music Researcher verantwoordelijk is voor de plaatsing van muziek onder (tv) commercials. Daarnaast heeft ze Chicks in the Bizz opgericht, een netwerkplatform voor vrouwen die werkzaam zijn in de muziekindustrie.

Ilana van den Berg

Ilana van den Berg

Ilana van den Berg (voorheen o.a. 3VOOR12/Utrecht, Motel Mozaique en MOJO) stort zich sinds oktober 2016 vol op de programmering voor Sugarfactory; een podium waar talentontwikkeling hoog in het vaandel staat. Naast het feit dat internationale acts hier vaak hun eerste eigen Nederlandse show spelen, kunnen lokale bands zich hier manifesteren tijdens Radio Mortale, Spelen voor de Grap en Indie in Town avonden. Of als support voor eerdergenoemde internationale acts. Het is -volgens Rock ’N' Roll High school magazine- tevens de enige plek in het centrum van Amsterdam waar je als lokale band je album kunt releasen dat niet gerund wordt door krakers.

Inge Verdegaal

Inge Verdegaal

Inge Verdegaal is boeker bij Mojo en houdt zich daar voornamelijk bezig met Nederlands talent.

Ingmar Griffioen

Ingmar Griffioen

Ingmar Griffioen werkt al ruim 15 jaar als popjournalist en was jarenlang webredacteur bij VPRO's 3voor12. Sinds 2015 is Ingmar hoofdredacteur bij Never Mind The Hype, en is hij redacteur bij Entertainment Business. Ingmar maakt al acht jaar deel uit van de Popronde selectiecommissie.

Irfan Er

Irfan Er

Het agentschap Topbillin’ is een samenwerking tussen Agents After All, Irfan Er, Fernwood & Leembridges en Kees de Koning. Door de combinatie van deze partijen is er bij Topbillin’ kennis, ervaring en netwerk aanwezig in de hiphop, dance en pop scene in binnen- en buitenland. Irfan Er is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van live carrières van acts als De Jeugd van Tegenwoordig, The Opposites, Typhoon, Joost van Bellen, Adje, Rico & Sticks, Le Le, FeestDJRuud, Akwasi, Falco Benz, The Partysquad, The Flexican & Sef, FS Green e.a.

Jaap de Waart

Jaap de Waart

Jaap de Waart (Radar Agency - Amsterdam). Werkt als boeker/agent voor bands als The Deaf, Blaudzun, John Coffey, The Kik, Jacco Gardner, Mister & Mississippi, Bombay, DeWolff, The Indien, Orgel Vreten, Kadavar en nog veel meer… (zie onze site) http://www.radar-agency.com

Jack Pisters

Jack Pisters

Jack Pisters is studieleider en ontwerper van de Popafdeling van het conservatorium van Amsterdam. Hij ontwerpt onderwijstrajecten als directeur van de “Dutch School of Popular Music” en ondersteunt diverse muziekinstellingen als adviseur. Ook is hij eigenaar van de Musicmatrix, en begeleidt hij bands op het gebied van sound, spel en opname.

Jacob Hagelaars

Jacob Hagelaars

Jacob Hagelaars is o.a. programmeur bij Le Guess Who? poppodium EKKO en Le Mini Who? festival. Houdt zich met name bezig met boeken van Nederlandse acts, van aanstormende talenten tot ondergewaarde veteranen. En die zijn er genoeg!

Janpier Brands

Janpier Brands

Janpier Brands (Drachten, 1967) is staatshoofd van WORM, Avantgardistische Staat en een leven actief in de populaire cultuur. Werkte bij Simplon, Noorderslag, Academie voor Popcultuur en Neushoorn. Heeft verschillende talentontwikkelprogramma's opgezet en uitgevoerd. Is op dit moment bandlid bij Meindert Talma. Documentaire over Janpier: http://www.npo.nl/fryslan-dok/04-02-2017/POW_03284220

Jarl Hector

Jarl Hector

Hector, Jarl F. Music supervisor bij Amp.Amsterdam en Creative Sync Consultant namens Universal Music en Universal Music Publishing.

Jarn van Strijen

Jarn van Strijen

Sinds begin 2012 boeker bij Mojo Concerts in met name alternatieve muziek en daarnaast betrokken bij programmacommissies van diverse festivals.

Jasper van Vugt

Jasper van Vugt

Wie de muziekwereld een beetje in de gaten houdt kent Jasper van Vugt wel. Is het niet via zijn werk als redacteur/journalist bij hét tijdschrift over muziek OOR, dan wel voor o.a. Jazzism, CJP, AD, Vice en diverse andere bladen, sites en kranten. Hij is docent aan de Herman Brood Academie, schrijft bandbio’s en geeft gastlessen, workshops en masterclasses bij onder andere de Muzikantendag On Tour. Als jurylid spot hij opkomend talent bij o.a. de Grote Prijs, de Amsterdamse Popprijs en talloze andere talentcompetities. Jasper denkt graag mee met bands en artiesten, maar staat er ook om bekend eerlijk en direct te kunnen zijn in zijn mening en feedback.

Jasper Willems

Jasper Willems

Ik (33) ben onafhankelijk muziekjournalist bij o.a. Brits muziekplatform Drowned In Sound en The Daily Indie, en ik werk daarnaast als freelancer en vaste kracht bij Stichting Live Rotown. Ik klad programmaboekjes van festivals vol en schrijf bio's in opdracht van diverse labels, bands en artiesten.

Jelle Stavasius

Jelle Stavasius

Jelle is momenteel werkzaam als programmeur talent en cultuur voor de Sugarfactory in Amsterdam. Hij houdt zich met name bezig met boeken en ontwikkelen van Nederlandse acts, talenten en de culturele programmering. Daarnaast is hij programmamaker, presentator en voorzitter van Radio Mortale; het radioprogramma voor opkomende bands van eigen bodem. Tevens was hij jurylid voor de Dutch Jazz Awards 2016 en werkte hij als freelancer producer voor NTR Radio 6 Soul en Jazz.

Jeroen van den Bogert

Jeroen van den Bogert

Jeroen van den Bogert is boeker en eigenaar van BLiP Agency. BLiP boekt een eigenwijs roster aan artiesten van 10 koppige brassband tot drum’n’bass en trap djs maar even makkelijk psychedelische pop-bands. We zijn altijd op zoek naar eigenheid en bijzondere live performances zowel bij bands als bij electronische artiesten.

Jessica van Amerongen

Jessica van Amerongen

Jessica van Amerongen is muziekredacteur van DWDD: boekt acts voor ‘de minuut’ en brengt de muziekitems op je beeldbuis.

Johanneke Obdeijn

Johanneke Obdeijn

Johanneke Obdeijn werkte na haar studie CMV enkele jaren als uitvoerend producent bij Stichting GRAP, de Amsterdamse organisatie die muzikaal talent van informatie én een podium voorziet. Haar ervaring bij talloze projecten op het gebied van talentontwikkeling (Amsterdamse Popprijs, Mooie Noten, Rock Your Business, Muzikantendag) zet zij nu in bij de Melkweg, waar zij sinds een jaar assistent-programmeur is.

Jonatan Brand

Jonatan Brand

Jonatan Brand is muziekliefhebber en promoter. Sinds 2013 is hij actief als programmeur van Poppodium Doornroosje en Merleyn. Vanuit die functie is hij nauw betrokken bij de Nijmeegse muziekscene en programmeert hij onder meer voor het Bevrijdingsfestival Nijmegen en het Valkhof Festival. Jonatan is altijd op zoek naar de nieuwste (live) sensatie.

Joris Belgers

Joris Belgers

Er was een tijd dat Joris Belgers (31) gelijktijdig bas speelde in een bluesband, een emoband, een funkband en een grungeband. Spijtig genoeg eindigde die carrière toen zijn basgitaar achterbleef in de kofferbak van een Amsterdamse taxichauffeur. Tegenwoordig schrijft hij voor Trouw over muziek, waarbij hij er is achtergekomen dat Katy Perry heus niet onderdoet voor Animal Collective, en het tijdens het Eurovisie Songfestival minstens zo gezellig is als op Lowlands.

Joris van Welsen

Joris van Welsen

Begonnen als geluidsman en al enkele jaren als boeker bezig.Zo nu en dan wordt er ook nog een act gemanaged. En heel af en toe wordt er een festivals geprogrammeerd, zoals Grasnapolsky in het verleden. Sinds mei 2014 samen met compagnon Rob vd Bosch Radar Agency begonnen. Daar wordt menig nationale en internationale act voor de Benelux vertegenwoordigd als boeker. Voor een enkele act zoals La Pegatina, BINKBEATS & SKIP&DIE doen we ook de internationale vertegenwoordiging.

Justin Buffinga

Justin Buffinga

Justin Buffinga is manager en boeker van diverse bands in het hardere genre via SOZ Concerts. Daarnaast is hij programmeur/promoter van een middelgroot festival genaamd Pedro Pico Pop te Raalte. Zijn kennis en ervaringen deed hij veelal op in de praktijk als festivalorganisator van een skate en muziekevenement in Zwolle. Maar natuurlijk ook tijdens zijn studies aan de Herman Brood Academie en de HKU te Utrecht (musicmanagement). Daarnaast wordt Justin regelmatig gevraagd als presentator of jurylid bij diverse bandwedstrijden en bandavonden in den lande.

Katja Keersemaekers

Katja Keersemaekers

Katja Keersmaekers leidt bij bookings-/managementkantoor Friendly Fire de nationale boekingsdivisie. Ze is verantwoordelijk voor de live-boekingen van o.a. Jett Rebel, The Common Linnets, Lucas Hamming en Memphis Maniacs. Na haar studie aan de Tilburgse Rockacademie begon ze haar loopbaan. Inmiddels is ze ruim 12 jaar werkzaam de Nederlandse muziekindustrie op het gebied van boekingen en in het verleden tevens management (Caro Emerald, Sunday Sun).

Kelsey Coockson

Kelsey Coockson

Kelsey Coockson is A&R/Creative Manager bij Universal Music Publishing. Voorheen liep ze stage bij Caro Emerald en was ze werkzaam als redacteur/talentscout bij 3FM.

Kevin Bouwens

Kevin Bouwens

Kevin Bouwens heeft ruim 15 jaar ervaring in de muziekindustrie. Het begon met het boeken van zijn eigen band, hierbij kreeg hij de smaak te pakken en werd hij programmeur van het Witte Theater en Koninginnepop. Tegenwoordig is hij programmeur van het Beeckestijnpop Festival. Bij het Patronaat specialiseerde hij zich in de programmering van de hardcore, punk en metal. Ook begon hij met zijn radioshow en D.I.Y. platenlabel. Tussendoor reed hij kriskras door Europa en de USA als tourmanager. Vervolgens begon hij als professioneel boeker en werd hij ingelijfd door SOZ Concerts. Naast het boeken was hij ook verantwoordelijk voor management en publishing.Tegenwoordig is Kevin werkzaam als independent plugger bij De Andere Plugger, doet hij publishing in samenwerking met BMG Talpa Music en is hij nog steeds regelmatig op pad als tourmanager.

Klaas Knooihuizen

Klaas Knooihuizen

het zit zo: Klaas Knooihuizen is journalist en columnist voor onder meer OOR en HP/De Tijd. Hij weet vet veel van muziek.

Koen ter Heegde

Koen ter Heegde

Koen ter Heegde Mede-eigenaar van label Subroutine Records. Шеф bij Yugofuturism. Liefhebber / Initiatiefnemer / Promotor / Boeker / Anders, namelijk... Woont in Rotterdam.

Leo Hoeksema

Leo Hoeksema

Leo Hoeksema / Bureau Zwaardvis. Boeker van onder andere CW Stoneking, Ben Caplan, Fresku, Liptease, Extince Blue Grass Boogiemen, Small Time Crooks etc etc Organiseert ook een aantal stads festivals in samen werking met oa de Effenaar.

Linda van Leeuwen

Linda van Leeuwen

Linda van Leeuwen studeerde drums & zang aan het Conservatorium van Amsterdam en speelde hierna in verschillende bands waaronder Bombay (Show Pig) en Sue the Night. Bij de laatste verzorgde ze ook de productie en het management van het debuutalbum. Momenteel doet ze percussie, toetsen en zang bij Blaudzun. Ook geeft ze les en workshops op verschillende muziekscholen, deed ze coaching bij Popsport en was ze 2 jaar lang samen met Janneke Nijhuijs coördinator bij Popronde Den Haag.

Lisa de Jongh

Lisa de Jongh

Lisa de Jongh is programmeur bij Patronaat in Haarlem en werkte voorheen als programmeur van Amsterdam Woods Festival en Sugarfactory in Amsterdam. Ze begon op haar twintigste in de muziekindustrie te werken, bij boekingskantoor Double Vee Concerts en later als marketingmedewerker bij Paradiso Amsterdam. Voorheen was De Jongh ook actief als muziekjournalist voor Nu.nl en andere media zoals Kindamuzik en The Daily Indie.

Lisa Moree

Lisa Moree

In 2011studeert Lisa af aan de Rockacademie in Tilburg. Met haar band Bells of Youth brengt ze in 2014 het eerste album BOY uit, gevolgd door meer dan 40 festival- en clubshows in binnen en buitenland. In dat zelfde jaar richt ze samen met twee andere culturele broedplaats Cinetol op, dat inmiddels uitgegroeid is tot een van de interessantste kleine podia van Amsterdam. Na het tweede Bells of Youth album Dreamers staat het muzikant zijn even op een laag pitje en stort Lisa zich op artiestenmanagement. Momenteel werkt ze met Jett Rebel en Dakota en is ze werkzaam bij independent label Baby Tiger Records.

Lonneke van der Loos

Lonneke van der Loos

Na ruim zes jaar werkzaam te zijn geweest als perspromotor bij muziekmaatschappij [PIAS] te Amsterdam richtte Lonneke van der Loos haar eigen PR bedrijf op: Piece of the Puzzle. Hier verzorgde zij de promotie en marketing van artiesten en festivals. Na drie jaar heeft Lonneke in oktober 2016 de overstap gemaakt naar concertzaal TivoliVredenburg, waar zij werkzaam is als marketingmedewerker pop

Maarten Middendorp

Maarten Middendorp

Boeker bij Agents After All voor o.a. DI-RECT, HAEVN, Jeangu Macrooy, Navarone, Orange Skyline, Radio Eliza, Rob Dekay, Rondé, Room Eleven, Teske en The Brahms. Binnen Agents After All verzorgen we, op de boekingsafdeling, de exclusieve boekingen voor artiesten met name voor poppodia en festivals.

Malik Berrabah

Malik Berrabah

French music composer and producer Malik Berrabah working internationally under numerous nicknames is since 2016 the Creative Director of the Wisseloord Studios, a professional studio facility located in Hilversum. Built in 1978, Wisseloord has a rich, celebrated history in the music business, and since its renovation in 2012, it now houses the advanced technology and aesthetic that will take it into the future. In 2017, Malik will keep composing and producing music while guiding the wisseloord studios to a new turn in their history by enlarging their activities with the creation of the Wisseloord “House of music” hosting a production company, a brand new talent development trajectory and a Media music department.

Marcel Duzink

Marcel Duzink

Marcel Duzink: Manager en boeker bij Muzink. Bouwt aan de carrières van veel opkomende artiesten en producers, zoals Snoet & Smoel en The Cool Quest.

Marcel van Schooten

Marcel van Schooten

Vanuit Leiden probeer ik de Nederlandse muziekwereld wat leuker te maken. Door toffe nieuwe bandjes een plek te geven op een podia of zelfs uit te brengen. Al jaren langs actief als promoter, boeker, organisator, labelbaas en manusjevanalles. Nooit te beroerd om mensen te helpen en soms een schop onder hun kont te geven. Actief in verleden in plekken als BarEnBoos, Qbus maar zeker ook SUB071. Nu actief met avonden in Leiden als Unplugged en AA Nights. Een van de mensen achter het Van Onderen festival en nog zoveel meer. Oh ja natuurlijk ook nog onze maffe online Label Smikkelbaard waar we sinds 2012 zo divers mogelijke acts proberen uit te brengen.

Marije van Veen

Marije van Veen

Marije is eigenaar en boeker bij Lexicon Bookings, en werkt daar met acts als Afterpartees, Dakota, Flying Horsemen en Chantal Acda.

Marinke Kerkhoff

Marinke Kerkhoff

Marinke is eigenares van Sharksomeness Bookings en doet dingen voor VERA Downstage. Verder programmeert ze het mooiste podiumpje van Noorderzon, Plataan, en mede-organiseert Melodica Festival Groningen.

Martijn Crama

Martijn Crama

Martijn Crama runt een management agency [Music United] en vertegenwoordigt artiesten uit de Nederlandse (indie)popscene.

Martijn Groeneveld

Martijn Groeneveld

Martijn is producer en schreeuwt al weer 25 jaar de lakens uit bij Mailmen. Bands waarmee hij werkt zijn oa: Blaudzun, Emil Landman, Dotan, John Coffey, Rondé, Klangstof, Bertolf en Dazzled Sticks

Martijn Mannak

Martijn Mannak

Agent bij Full Spectrum. Werkt voor artiesten als Marble Sounds, The Yukon Club, Agent Fresco, Folk Road Show & My Blue Van. Programmeert ook voor festivals als Klein New Orleans en doet dingen bij de Utrecht Popprijs.

Martijn Verlinden

Martijn Verlinden

Werkt als boeker bij New Arts International. Heeft platenlabel genaamd Antilounge, sinds 1992 dj Kipkillah, producer bij Charly & Gallus, Bimbo Electrico en Rivers Area Juke Squad. Van 2001 t/m 2012 programmeur voor het State-X New Forms festival.

Meindert Bussink

Meindert Bussink

​Ondernemende gitarist​ en MA mediastudies​. Producer ​popafdeling conservatorium van Amsterdam en docent zakelijk curriculum. Hoofdredacteur Achterhoeks muziekplatform Behind the Corner en ​oprichter docentennetwerk Popgilde. Bandleider Achterhoekse All Star ‘roulatieformatie’ Hooked.

Menno Timmerman

Menno Timmerman

Al meer dan 25 jaar aktief bezig met de ontwikkeling van professionele carrieres van diverse pop/rock artiesten (o.a Kensington, Ilse Delange, Sabrina Starke, Krezip). Tegenwoordig als labeleigenaar van Innercore Music (JULIUS, Logue en The Cosmic Carnival).

Menno Visser

Menno Visser

Menno Visser is al bijna tien jaar de muzieksamensteller van VPRO 3voor12. Hij zoekt de muziek uit die Roosmarijn Reijmer op NPO 3FM en Leo Blokhuis op NPO Radio 2 draaien. Ook is hij music director voor het non-stop station NPO 3FM Alternative. Voor hij bij de publieke radio kwam was hij popjournalist voor de site van 3voor12 en bij tientallen popbladen, dj bij KINK FM en werkte hij vijf jaar in Londen bij Billboard's radiovakblad Music & Media. Menno heeft meer dan twintig jaar ervaring in de muziekindustrie en vist in alle mogelijke alternative genres op zoek naar nummers met crossover potentieel.

Michèle Hamelink

Michèle Hamelink

Michèle Hamelink is Creative / A&R Manager & European A&R Scout bij Sony/ATV Music Publishing. In 2010 begonnen als stagiaire bij EMI records en afgestudeerd in 2012 na het schrijven van de scriptie: "The role of music publishers in a shifting environment of ownership versus access of music ". Inmiddels 5 jaar werkzaam bij Sony/ATV en artiesten en songwriters die ze getekend heeft en nauw mee samenwerkt zijn o.a. Weval, Gia Koka, GANZ, Jengi Beats, Son Mieux, Timeflies (US). Daarnaast maakt Michèle ook deel uit van het Europese A&R team binnen Sony/ATV waar zij zich focust op het scouten van internationaal songwriter en producer talent.

Mike Dobber

Mike Dobber

Mike Dobber is programmeur, label-eigenaar en muzikant. Sinds 2012 programmeert hij voor cultuurfabriek en ‘underground-hol’ Hall of Fame te Tilburg. Met zijn Barreuh Records brengt hij cassette’s uit van nationale en international artiesten. Verder speelde hij zelf mee in de Popronde met verschillende avant-garde acts zoals A Million Squeeks Will Do You No Harm.

Mischa van den Ouweland

Mischa van den Ouweland

Mischa van den Ouweland is de initiatiefnemer en artistiek leider van de Popronde. Ieder jaar maakt hij uit alle aanmeldingen die binnenkomen een voorselectie die uiteindelijk door de selectiecommissie wordt beoordeeld.

Mitchell Quitz

Mitchell Quitz

Mitchell Quitz is werkzaam als boeker bij het Rotterdamse Rock’n’Roll Highschool. Werkt o.a. met Iguana Death Cult, The Homesick, The Sweet Release of Death en Crying Boys Cafe. Houdt niet van makkelijke hap-slik-weg bands. ‘Want als je het jezelf niet moeilijk maakt, dan is het niet leuk.’

Monique van den Boogaard

Monique van den Boogaard

Monique van den Boogaard is het hoofd van platenlabel Muze Records.

Niek Hofstetter

Niek Hofstetter

Niek Hofstetter Mede-eigenaar en muzikaal geweten van platenlabel Subroutine Records. Schreef wel eens over muziek voor Gonzo (Circus), KindaMuzik.net, De Groene Amsterdammer en de VeraKrant. Gaf college over Nederlandse Popgeschiedenis aan de RuG. Doorgaans een stille genieter.

Norbert Pek

Norbert Pek

Norbert Pek schrijft al enkele jaren over muziek: recensies, interviews, achtergrond. Voor 3voor12, voor Nieuwe Revu, voor de Vara Gids, in het verleden voor CJP, Groene Amsterdammer, NRC Next en een hoop meer. Sinds enkele jaren ook actief in de tv-wereld. Hij had altijd al een lijstjesfetisj dus maakt veel te veel playlisten en is één van de oprichters van online platform perfects.nl.

Paul Gersen

Paul Gersen

Paul Gersen is hoofdredacteur van muziekblad Lust For Life en schrijft daarnaast over muziekgerelateerde onderwerpen voor een handvol andere media.

Paul Heijink

Paul Heijink

Is artiesten manager bij Kaiser Management en vertegenwoordigd Chef’special en Bade. Daarnaast is hij druk met het runnen van het plantenlabel Kaiser Records en wordt hij wel eens gespot op de opleiding Music Managment van de HKU Kunst & Economie. Liefhebber van het strand en chocolaatjes.

Paul Moerel

Paul Moerel

Paul Moerel (38 jaar, Geleen) is 15 jaar actief in de popsector. Hij stond aan de wieg van het talentontwikkelingsprogramma PopSport, werkte 9 jaar voor Buro Pinkpop en is momenteel consulent popmuziek voor de Provincie Limburg

Perquisite

Perquisite

Perquisite is componist/producer. Hij werd bekend met hiphop-duo Pete Philly & Perquisite waarmee hij internationaal toerde en meerdere prijzen in de wacht sleepte. In 2009 ontving hij een Gouden Kalf voor zijn muziek in de film ‘Carmen van het Noorden’; sindsdien componeerde hij voor verschillende films. Na een samenwerking met Kris Berry werkt hij momenteel nauw samen met Jeangu Macrooy, als producer/co-writer en manager. Hiernaast runt hij zijn eigen label Unexpected Records, zit hij in het bestuur van Buma/Stemra en is hij mede-oprichter en voorzitter van BAM!, de beroepsvereniging voor auteur-muzikanten. www.perquisite.nl

Peter Dijkstra

Peter Dijkstra

Peter Dijkstra is manager van het leukste bandje uit Dokkum-Noord en boekt daarnaast voor Simplon en festivals als Oerol, Welcome to the Village en De Nacht van Kunst & Kennis. Springt graag op maandagochtend op tafels en woont in een geel huis met een rode kater.

Peter Reen

Peter Reen

Peter Reen maakt muziekprogramma voor o.a. Welcome to The Village, Oerol, Explore The North, De Nacht van Kunst & Kennis en meer. Is initiatiefnemer van Podium Asteriks, WTTV en Into The Grave, baas/manager bij Wolf.Atlas (Broken Brass Ensemble en Wolvon), bandcoach en artistiek leider van UITfestival, Leeuwarden. Hij vindt pindakaas een onmisbaar onderdeel van de lunch, speelde in 3 snoeierharde bands en is te herkennen aan die baard.

Phil Tilli

Phil Tilli

Phil Tilli kent de vaderlandse popmuziek van binnen en buiten. Als gitarist begon het grote avontuur in 1997, toen hij gitarist werd van de befaamde Tröckener Kecks. Ondertussen had Phil zijn eigen platenwinkel Phantasio in de Jordaan. Na de afscheidstournee van de Kecks richtte Phil de band Moke op. De band kende in die periode gelijk grote successen en het debuutalbum Shorland behaalde de gouden status in 2008. In 2014 vond Phil het mooi geweest en stortte zich in een nieuwe carriere. Nu is hij manager van Lucas Hamming, Max Meser, The Elementary Penguins en ondertussen ook nog creative manager voor Strengholt Music, een van Nederlands oudste en bekendste publishers.

Pien Feith

Pien Feith

Pien Feith is muzikant, programmeur en boeker. Ze bracht onder haar eigen naam twee albums uit bij V2 (‘Dance on Time’ en ‘Tough Love) en speelde met haar band door het hele land. Zelf heeft ze twee keer meegedaan met Popronde, waar ze goede herinneringen aan heeft en nog leuke anekdotes over kan vertellen. Pien is boeker bij Friendly Fire waar ze zich volledig richt op Nederlands talent. Daarnaast programmeert ze de muziek voor het Utrechtse Tweetakt Festival.

Pierre Oitmann

Pierre Oitmann

Pierre Oitmann schrijft over muziek voor Veronica Magazine en NU.nl. Hij interviewde onder andere Coldplay, Ed Sheeran, Foo Fighters, Pet Shop Boys, Avril Lavigne, Armin van Buuren, Tony Bennett, Anouk, Ryan Adams, Tiësto, Echosmith, Slash en Katy Melua.

Pim van de Werken

Pim van de Werken

Producer van bands die niet willen klinken als een band en singer-songwriters die niet willen klinken als een singer-songwriter. Daarnaast ook muzikant. Deed met drie verschillende bands mee aan de popronde.

Rachella Groen

Rachella Groen

Radboud Miedema

Radboud Miedema

Radboud Miedema brak in 2015 als co-writer & co-producer internationaal door met de hit “Reality” van Lost Frequencies & Janieck Devy. Deze single stond 9 aaneengesloten weken op #1 in de European Airplay Charts en voerde in 20 landen de hitparades aan. Het leverde hem in 2016 twee Buma Awards op. Naast zijn werk als songwriter & producer is hij ook A&R Consultant voor Strengholt Music Publishing, een van Nederlands oudste en bekendste music publishers. Recent startte hij met Strengholt het gezamenlijke fonds Roseville Publishing.

Rene Beerens

Rene Beerens

René Beerens organiseerde jarenlang het RaG FesT in Noord Brabant, bestookte de (internationale) festivals en podia met zijn one-man-band 'Capacocha', werkte als boeker bij Alles Los (nu BLiP), coordineerde meerdere keren de Popronde in Maastricht, was zelf in 2007 Popronde-deelnemer en is sinds een aantal jaar de eigenaar van Momentum Agency en de manager van Birth Of Joy, DeWolff, Navarone en Storksky.

Rene Harks

Rene Harks

Rene Harks is RTV Promotor voor bands als Rondé, HAEVN en The Brahms.

Ricardo Jupijn

Ricardo Jupijn

Als oprichter en hoofdredacteur van het muziekplatform The Daily Indie ben ik dag en nacht op zoek naar de beste muziek die er wordt gemaakt. Op onze redactie komt de laatste jaren de ene na de andere te gekke Nederlandse band door de speakers voorbij, waarvan 99 procent vroeg of laat op de Popronde speelt. Laat die nieuwe golf dus maar komen!

Rinke Vreeke

Rinke Vreeke

Rinke Vreeke is programmamaker en creatief producent. Ze werkt o.a. voor Le Guess Who?, waar ze in 2011 begon met Le Mini Who?. Het liefst programmeert ze de publieke ruimte in de stad, met muziek, markten of andere vormen van cultuur. Zolang het maar spannend, vernieuwend en met visie is.

Rob van der Zwaan

Rob van der Zwaan

Rob van der Zwaan is eigenaar en hoofdredacteur van de Festivalinfo sites (Festivalinfo.nl / Podiuminfo.nl / Cabaretinfo.nl). Deze sites zijn uitgegroeid van hobbyproject tot Nederlands belangrijkste informatiebron over livemuziek. Vanzelfsprekend is Rob veel terug te vinden in de poppodia en op de festivalweides.

Robert Koole

Robert Koole

Begonnen als hobbymatige programmeur in Jongerencentrum de Klos te Emmeloord in de tijd dat bands nog casettebandjes stuurden halverwege eind jaren 90.. Ahum…Na studie aan de Academie voor Popcultuur in Leeuwarden en een stage bij Hedon Zwolle begonnen als boeker bij Goomah Music in 2010. Vanaf eind 2011 daarnaast programmeur van de Kelder, nu FLUOR te Amerfsoort geworden en tegenwoordig ook management. Vanuit Goomah werken we met bands als PAUW, Drive like Maria, Bökkers, The Grand East, Paceshifters en vele andere Nederlandse en buitenlandse bands.

Roel van Rooij

Roel van Rooij

Roel werkt sinds kort bij AT Bookings als boeker voor o.a. VanVelzen, Gare du Nord, Mr. Polska, Daniel Cane en Ronnie Flex. In het verleden was hij boeker bij Dox Records, manager van Shaking Godspeed en werkte hij mee aan diverse festivals als Festival The Brave en Rotterdam Beats als freelancer.

Roger Brouwn

Roger Brouwn

Oprichter van boekingskantoor Missin’Link, voornamelijk bekend om het hiphop rooster waarmee al 15 jaar de popzalen, clubs, festivals in Nederland en Europa worden bezocht. Missin’link is bekend van de vroegere samenwerkingen met Extince, Kraantje Pappie, Hef, Sevdaliza, Jawat, Woodie Smalls en meer en op het moment met het huidige rooster bestaande uit Broederliefde, SBMG, Jiggy Dje, Yung Internet & D-Double. Missin’Link is het creative kantoor van Roger Brouwn waar de boekingen samenvloeien met managementadvies, het Rotterdam Beats (nu ADE Beats) werd opgezet, freelance programmering & clubevents worden opgezet & veel meer.

Ronald 'Halfhide' van Holst

Ronald 'Halfhide' van Holst

Ro Halfhide is mede-oprichter van de Amsterdam Songwriters Guild, hij is zelf singer-songwriter en produceert andere artiesten. (foto door Sarah Oranje)

Ronald Keizer

Ronald Keizer

Ronald Keizer; mede-oprichter van BLiP Agency houdt zich voornamelijk bezig met management van Jungle by Night, Gallowstreet en The Mysterons. Daarnaast met BLiP als co-producent betrokken bij het Wicked Jazz Sounds Festival en samen met Sounds Like Publishing verantwoordelijk voor de catalogus die is ondergebracht in het 'Clambake' fonds.

Roosmarijn Reijmer

Roosmarijn Reijmer

Roosmarijn Reijmer is DJ op 3FM en praat je in 3voor12 radio iedere doordeweekse avond bij over de beste nieuwe releases en het laatste muzieknieuws. Roosmarijn is gediplomeerd concert- en festival bezoeker, van het kleinste underground feestje tot het ziggodome en geeft in haar radioshow live muziek veel liefde en ruimte.

Ruben van Walraven

Ruben van Walraven

Ruben van Walraven is bassist van de band WOLVON, mede-oprichter van nomadisch popplatform Lepel Concerts en organisator van Popronde Groningen van 2011 - 2014.

Ruby van den Brink

Ruby van den Brink

Talentontwikkeling heeft tot nu toe altijd een hele belangrijke rol gespeeld in mijn werk in de muziekindustrie. Dat begon tijdens mijn werk voor 3voor12 tijdens de Popronde in 2010 en daarna verder bij Radio Mortale, Pannenkoekers, 3fm, BNN, het jureren bij bandcompetities zoals: Mooie Noten - Amsterdamse Popprijs - Wanted en nu bij mijn werk als programmeur bij Q-Factory waar ik zowel nationaal als internationaal talent een plek probeer te geven binnen ons programma.

Ruud Peeters

Ruud Peeters

Ruud werkt als boeker bij Artist Avenue. Dit nieuwe boekingskantoor is opgericht in samenwerking met evenementen organisator Tribe Company. Artist Avenue vertegenwoordigt artiesten als Nielson, Waylon, Gers Pardoel en Heavylight exclusief voor festivals en poppodia. Naast het verzorgen van boekingen ondersteunt Artist Avenue iedere artiest op verzoek ook strategisch, creatief, conceptueel, productioneel, financieel of juridisch.

Sam Frijhoff

Sam Frijhoff

Jarenlang actief geweest met A'dam Underground Collective waarbij we allerlei shows in A'dam deden voor hardcore/punk/indie/metal. Van 2012-2015 werkzaam als Hoofd Programmeur bij Winston Kingdom in A'dam en tegenwoordig programmeur bij P60 in Amstelveen. Daarnaast heb ik een eigen boekingskantoor genaamd AUC Bookings, momenteel werken we met o.a. Jellephant, The Hubschrauber, Cheap Thrills, The Heat, The Shady Greys en Orange Maplewood.

Sander Hoogendoorn

Sander Hoogendoorn

Sander Hoogendoorn is geboren in Delft en daar ook begonnen met radiomaken. Eerst bij de Delftse Radio Ziekenomroep, daarna via Stadsradio Delft, 3voor12UTRECHT en KX Radio terecht gekomen bij 3FM (BNN). Nu is hij iedere werkdag te horen tussen 18.00 en 21.00u, en vrijdag tussen 16.00 en 19.00u met Frank van der Lende. Naast radio houdt Sander zich bezig met concerten & festivals bezoeken, vinyl verzamelen, skate- en snowboarden, gitaar spelen en tussendoor zoveel mogelijk speciaalbiertjes drinken. Oja hij draait ook vaak in ’t land met Zer00s Heroes en is te boeken voor iedere fuif. Sander’s muzikale voorkeur gaat uit naar punk, rock & alternative (als het maar schuurt). Rock on!

Simon Akkermans

Simon Akkermans

Simon was vanaf zijn elfde in de weer met cassettedecks, en later met samplers en viersporen recorders. Geïnspireerd door Public Enemy, DJ Shadow en Beck, begon hij samen met DJ Kypski de band C-Mon & Kypski. Ook is hij oprichter van de Epic Rainbow Unicorn Studio in het Kytopia van longtime friend Colin Benders. Vanuit daar produceerde hij albums voor o.a. Dazzled Kid, Bombay, The Great Communicators en Mister & Mississippi. De liefde voor vintage analoge apparatuur is terug te horen in de soms rafelige, vuige sound.

Simone van Vugt

Simone van Vugt

Simone is werkzaam als junior bookingsagent bij Radar Agency, daarnaast speelt zij in Sue the Night.

Stefan Bruinsma

Stefan Bruinsma

Bruinsma is al ruim 8 jaar boeker bij AT Bookings. Daar is hij verantwoordelijk voor de nationale maar ook buitenlandse boekingen van o.a. Ronnie Flex, Mr. Polska, Jebroer, SFB, De Kraaien, Boaz van de Beatz, VanVelzen, Van Dik Hout, Boris, Barry Hay Flying V Formation en nog veel meer. Naast het boeken van artiesten is management en carrière ondersteuning ook een belangrijk aspect in zijn werkzaamheden.

Stijn Blokker

Stijn Blokker

Opgeleid als muzikant en producer, maar tegenwoordig ben ik eigenlijk vooral actief achter de schermen in het live-circuit. Zo werk ik o.a. voor Lexicon Bookings, OT301 en coördineer ik de landelijke instores voor Record Store Day. Verder luister ik naar alles wat los en vast zit, dus kom maar op met je muziek!

Teun Heijmans

Teun Heijmans

In 2010 als broekie bij ’s lands gaafste EU boekings kantoor Belmont Bookings begonnen te leren en daar uiteindelijk 5 jaar gebleven.Ondertussen gaat eigen kantoor Black Rice Booking alweer 2 jaar als een trein. BR verzorgt Europese tournees voor internationeel tourende acts als Ron Gallo, Audacity, Elephant Stone en Tijuana Panthers maar slingert bijv. ook ons eigen Iguana Death Cult Europa in.Daarnaast zijn we NL agent voor o.a. Allah Las, Ryley Walker, Xiu Xiu, Cosmonauts, Nouveau Velo, Night Beats, The Wytches, en vele anderen acts waar we zelf fan van zijn. Onder de noemer Black Eye Club organiseren we shows in Amsterdam, er word tussendoor nog wat getourmanaged door Europa en ik ben tevens zelf actief als drummer in meerdere bands.

Theo Ploeg

Theo Ploeg

Popjunkie bij geboorte. Begon als popjournalist bij Opscene en Bassic Groove, werd volwassen bij muziekblad OOR en Gonzo (circus) en schrijft momenteel over relatief onbekende popmuziek voor FRNKFRT, dat hij samen met muziekjournalist Peter Bruyn oprichtte, en DJ Broadcast.

Tijs van Liemt

Tijs van Liemt

Tijs van Liemt is A&R manager bij Universal Music. Dat betekent dat hij verantwoordelijk is voor het scouten van nieuw talent, maar ook het begeleiden van het creatieve proces van Universal acts zoals Kensington, Dotan en Douwe Bob. Daarnaast is hij samen met Hanna Vink verantwoordelijk voor het nieuwe Dapper label. Acts op dit label zijn o.a. The Great Communicators, Rachel Louise en Midas.

Timo Pisart

Timo Pisart

is al zo'n beetje zijn hele leven bezig met het verslinden van nieuwe muziek in alle genres: van hiphop tot techno tot indiefolk tot noiserock tot mainstream pop. Tegenwoordig doet hij dat vooral als redacteur bij VPRO 3voor12, daarvoor was hij jarenlang coördinator van Popronde Nijmegen en afgelopen jaar coördineerde hij Popronde Utrecht.

Ton van der Werf

Ton van der Werf

Ton van der Werf is eigenaar van Endewerf Management. Manager van o.a. Green Lizard & The Phantom Four. Bandcoach Freesonica. Docent HKU en Conservatorium Amsterdam. O'Neill Footwear marketing consultant. Ruim 20 jaar actief in de muziekwereld als manager, boeker en coach. Zowel nationaal als internationaal. Daarnaast heeft hij jarenlang voor het merk Converse als marketing consultant gewerkt en sinds vorig jaar doet hij dit voor het surfmerk O'Neill

Vera Siemons

Vera Siemons

Vera werkt momenteel als radioproducer voor het programma van Angelique Houtveen op 3FM en verricht een afstudeeronderzoek bij platenlabel Top Notch. Daarnaast was ze dit jaar was ze mede-verantwoordelijk voor de programmering van festival Grasnapolsky en draait ze plaatjes onder de naam ‘Vera en haar Mannen’ op dansavonden en festivals als Motel Mozaique en Oerol. Hiervoor was ze presentator bij ‘Nog Steeds Wakker’ op Radio 1 en stagiaire bij de muziekredactie van De Wereld Draait Door.

Xander van Dijck

Xander van Dijck

Als oprichter van het Rotterdamse agency Cloudhead heeft Xander bands onder zijn hoede als De Likt, Hausmagger en The Afterveins. Hij verzorgt voornamelijk hun boekingen maar bracht ook platen uit en doet voor enkele van de bands uit zijn stal ook management. Xander is buiten Cloudhead om zelf ook muzikant en speelde in van allerlei bands zoals The Afterveins waarmee hij optredens verzorgde op o.a. Metropolis, Into The Great Wide Open en Noorderslag.