Bumble B. Boy

Bumble B. Boy

Fotograaf: Joana Lemos

Garage / Post-Punk


Bumble B. Boy is a failed children's party entertainer, hoping to make it big in the Dutch music scene with his signature blend of energetic solo live performances and weird-punk. Expect nothing, & accept everything from Bumble B. Boy as he convulses on stage to rhythmic punk beats & erratic pop melodies. Parents, show your kids! Kids, tell your parents!

Never Mind The Hype

Blog

Nieuws
Het Eindfeest - De foto's! // Op 3 december waren de zalen van Melkweg Amsterdam het decor van het laatste Popronde feestje van het jaar. Die avond speelden er 26 acts uit de selectie, van punk tot techno en folk en drum 'n bass. We beleefden mooie memorabele momenten, magische optredens, swingende feestjes, muisstille zalen en voor het eerst in de Popronde geschiedenis klassieke muziek! Het was een onvergetelijk mooie avond.
Nieuws
De Week van het Nederlands Poptalent // Samen met No Man's Land en GRAP slaan we de handen ineen en roepen 1 t/m 7 december uit tot Week van het Nederlands Poptalent. In die week zijn er verschillende evenementen waar we de schijnwerpers richten op het poptalent van Nederland. Lees snel verder voor meer info over deze week
Podcast
KINK Popronde Podcast - 5 oktober 2022 // Iedere woensdagavond om 21.00 uur hoor je op KINK indie Popronde Radio. In deze radioshow, die later als Podcast terug te luisteren is bespreken KINK dj Bas van Dalen, Rico Neeter en Chris Moorman de laatste Popronde Nieuwtjes, de programma's van de steden en word en enkel en alleen maar muziek gedraaid van (oud-) Popronde deelnemers.
Nieuws
Popronde Amersfoort - de foto's! // De Popronde tour is in volle gang. Op zaterdag 24 september waren we in Amersfoort en onze fotografe Jessie was er bij om de dag en avond vast te leggen.
Podcast
KINK Popronde Podcast - 24 augustus 2022 // KINK Popronde Podcast - Iedere woensdag hoor je Popronde Radio op KINK INDIE, het themakanaal van KINK waar je de beste nieuwe muziek ontdekt. Vandaag bespreken Bas van Dalen en Chris Moorman de programma's van Roermond, Woerden en Wageningen en gaat het over een aantal bekende gezichten binnen de nieuwe Popronde selectie.

2022 - Jessie Kamp Fotografie (Bumble B. Boy in Amsterdam)
Fotograaf: Jessie Kamp Fotografie
2022 - Jessie Kamp Fotografie (Bumble B. Boy in Amsterdam)
Fotograaf: Jessie Kamp Fotografie
2022 - Jessie Kamp Fotografie (Bumble B. Boy in Amersfoort)
Fotograaf: Jessie Kamp Fotografie
2022 - Jessie Kamp Fotografie (Bumble B. Boy in Amersfoort)
Fotograaf: Jessie Kamp Fotografie